Home / Verblijf / Amerikaanse appartementen in Barcelona
p19kphqai7trr159vrkf1vhc1q6v9 (1)

Amerikaanse appartementen in Barcelona

Bent u een expat of een student op zoek naar een appartement in Amerikaanse stijl tijdens je verblijf in Barcelona? Het zoeken van een appartement is namelijk echt niet gemakkelijk in Barcelona. Spaanse appartementen omvatten gewoonlijk meer slaapkamers dan je nodig hebt en vaak hebben zo’n appartementen een minimum verblijfsduur van een jaar. Maar gelukkig is Barcelona Home  er om jou te helpen met het vinden van de perfecte accommodatie. Wij hebben een brede lijst van simpele maar fancy eigendommen met flexibele datums om aan al jouw behoeftes te voldoen. De appartementen zijn beschikbaar in verschillende maten en designs met verschillende opties om aan jouw capaciteitsvraag te voldoen. Onze studio’s en Amerikaanse appartementen in Barcelona zijn ideaal voor studenten en expats die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf zonder zich te moeten verplichten aan ongewenste huurlengtes. Contacteer ons via e-mail of via onze website voor meer info over het appartement waarin je geïnteresseerd bent.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

FERRAN EXCLUSIEF DUPLEX APPARTEMENT IN BARCELONA

Van 2100 € / MAAND

p19kphqai61kdih49u6218ku14c87

Deze eigendom is een duplex studio. De begane grond is ingericht met minimalistische meubels. De trappenhal van het appartement leidt naar de tweede verdieping, waar er een comfortabel dubbel bed staat. Het bed is onder het raam geplaatst waardoor de zon het bed verlicht in de ochtend, in tegenstelling tot vele andere kamers in Barcelona. Want uiteindelijk is genoeg zonlicht in je huis voordelig voor je gezondheid. De keuken ligt naast het terras, waar je kan genieten van heerlijke maaltijden. Dit moderne en ruime duplex studio appartement ligt in het hart van Barcelona, een paar meter van Las Ramblas, Plaza Catalunya en  Plaza Real vandaan, waar je kan genieten van het nachtleven en clubs zoals Jamboree of Sidecar. Deze locatie geeft jou de mogelijkheid om jouw verblijf in Barcelona optimaal te besteden.

Licentie: HUTB-001178

buttomsNL dutch

MODERN EN RUIME LOFT IN HET CENTRUM VAN BARRIO GÓTICO

Van 1400 € / MAAND

p186c89n62ad91gd6578q0g1sbh4

Deze eigendom is een moderne studio, die helemaal gerenoveerd is om jouw comfort te verzekeren. In tegenstelling tot vele andere appartementen in Barcelona, is er een raam naast het bed om genoeg zonlicht binnen te laten. Want uiteindelijk de aanwezigheid van voldoende zonlicht in huis belangrijk voor je gezondheid. Op dezelfde verdieping is er een glazen tafel met 4 stoelen naast het privéterras en een sofa recht voor de TV. Naast de glazen tafel is er een keuken. Deze studio is ideaal voor een koppel dat in een luxe appartement wilt verblijven. Voor grote groepen hebben we nog andere appartementen te huur in hetzelfde gebouw.

Gelegen in het hart van Barcelona waardoor je omgeven bent door verschillende attracties zoals Plaza del Pi, de Kathedraal en Las Ramblas. De locatie is ideaal voor het bewonderen van de historische Gotic buurt te voet en het is de hemel voor shopaholics, je kan er verschillende designer boetiekjes, antieke winkeltjes en galerijen op bijna elke hoek van elke straat vinden.

Licentie : HUTB-003013

buttomsNL dutch

VINTAGE APPARTEMENT VOOR LANGE TERMIJN VERHUUR, SANTS

Van 1588 € / MONTH 

p19ra8vtnapqh1jqq2pmrs8nk827

Deze eigendom is een familie appartement. De unieke kenmerken van het appartement zijn het gebruik van bakstenen en hout. De meeste kamers hebben een tegelvloer. Het appartement heeft een ruime woonkamer, met een balkenplafond en een houten vloer. Daarnaast heeft het een uitzonderlijke chill ruimte, ingericht met een kleine houten bar en een stoel om heerlijke te relaxen met een goed boek.

Het is gelegen in het Sants district, een rustig gebied dat gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het treinstation Sants Estacio is maar een paar meters verwijderd van het appartement. Het gebied heeft veel verschillende winkels en vestigingen waar je je namiddag kan spenderen.

Licentie : HUTB-003308

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen  in heel de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven