Home / Verblijf / Simpele Appartementen in Barcelona
p191ahrsmu13fgv011q5tvp10gn8

Simpele Appartementen in Barcelona

Voor een wat meer budget vriendelijk verblijf, waarom niet via een van onze simpele appartementen? Deze accommodatie is perfect voor studenten en arbeiders. Deze appartementen hebben alle voorzieningen, min de hoge kosten! Alle appartementen zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Of je nu in het centrum wilt verblijven of in een rustigere buurt, BARCELONA-HOME kan je helpen bij het vinden van een appartement dat in jouw budget past.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

APPARTEMENT TE HUUR BARCELONA

Vanaf 1344 € / MAAND 

p191ahrsmu1270dgl1q2ud26lq9

Dit 2 slaapkamer appartement is ideaal voor individuen of vrienden die op zoek zijn naar iets dat niet heel duur is. Het is simpel maar charmant met een rustiek thema wat een comfortabele gevoel geeft. De stijlvolle meubelen creëren een moderne en lichte atmosfeer wat goed is om te relaxen, te werken of om te eten.
Als je iets wilt dat buiten het roemoerige centrum ligt dan is dit het appartement, het bevind zich in de rustige buurt Sants, in de buurt van PLAZA ESPANYA. Dit gebied is een geweldige plek om uit te gaan met vrienden en er zijn veel winkels, bars en restaurants in de buurt. Je hoeft je ook niet druk te maken om de toegankelijkheid, aangezien het appartement dichtbij het centrum is vanwege de metro en bus.

buttomsNL

STUDIO PER MAAND TE HUUR IN CIUTAT VELLA

Vanaf 1280 € / MAAND 

p18rom93m2132mak2k331tisel68

Deze knusse en budget-vriendelijke studio is te vinden in EL BORN, slecht een paar minuten wandelen van de Arc de Triomf en Parc de Ciutadella. De witte en neutrale, koele grijstinten in dit appartement geven een koele en rustige sfeer. De slaapkamer is ruimtelijk en heeft een grote witte kast, perfect om kleding in op te slaan. De decoratie in de kamer geeft je het gevoel van thuis tijdens je verblijf. De accommodatie komt met een volledig ingerichte keuken met alles wat je nodig hebt om te koken. Het dakterras is een gezellige ruimte om te relaxen in de zon en van het weer te genieten. buttomsNL

KNUSSE EENPERSOONSKAMER VLAKBIJ HET PARC DE MONTJUIC, BARCELONA

Vanaf 390 € / MAAND 

p18kgv6sju29p971p6t1k1ed8m5

Dit is een accommodatie voor studenten die op zoek zijn naar iets goedkoops in een gedeeld appartement. De kamer is kleurrijk en licht ingedeeld me dank aan het grote raam in de slaapkamer. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken en de gedeelde leefruimte is comfortabel en verwelkomend. The vinden in de residentiële wijk Sants-Montjuïc is het de perfecte accommodatie voor iemand die gaat studeren.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-25 o 17.06.16

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven