Home / Verblijf / Terras Appartementen in Barcelona
Terrace apartments

Terras Appartementen in Barcelona

Hou je ervan om buiten te zijn? Wij hebben de perfecte oplossing! De appartementen zijn allemaal geweldige verblijven met een beetje extra, namelijk een terras. De meeste andere accommodatie bieden deze mogelijkheid niet, om even op je terrasje te genieten van de mooie zichten van de stad. Wil je deze optie wel, kies dan een APPARTEMENT MET TERRAS. Deze accommodaties zijn beschikbaar door de hele stad, in het stadscentrum maar ook daarbuiten, in een wat rustigere omgeving. Als je niet zeker weet waar je het beste kan verblijven, laat BARCELONA-HOME je dan helpen bij het vinden van je appartement.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

MOOI APPARTEMENT MET PRIVE TERRAS IN BARCELONA

Vanaf 86 € / NACHT 
Vanaf 1500 € / MAAND
p1768lmsd41en81q1e13nj12s5871e

Een appartement met vier slaapkamers en privé terras, wat kan er beter zijn dan dat? De stijlvolle leefruimte heeft originele mozaïektegels en lichte witte meubelen en een tafel voor 6 wat het een ideaal appartement maakt voor een familie of gezelschap. De woonkamer leid naar het terras met gladde terracotta tegels en een pittoreske eetruimte buiten wat een geweldige plek is om samen een maaltijd te houden en te genieten van het zicht op de stad. Voor een groep keuken is in deze moderne keuken een eitje, het is compleet met apparaten. De dubbele slaapkamers hebben toegang tot het terras of balkon die veel natuurlijk licht vangen. Het ruimtelijke appartement is in de buurt van Hospital de Sant Pau, wat een rustige omgeving is voor degene die van de rust willen genieten. Zoals het overgrote deel van Barcelona staat het door middel van OPENBAAR VERVOER goed in verbinding met de rest van de stad en zijn bezienswaardigheden.

Vergunning: HUTB-002412

buttomsNL

ROOFTOP APPARTEMENT MET TERRAS EN UITZICHT IN BARCELONA

Vanaf 119 € / NACHT 
Vanaf 1700 € / MAAND
p195b22a3d133p10tin6qpd3n84

Dit mooie appartement is te vinden in Eixample, op een korte loopafstand van Plaza Espanya, het Fira center en de Las Arenas winkelcentrum, wat een voormalig boksstadium was. Het interieur omvat een schoon wit en beige kleurenschema, met acrylverf schilderijen aan de muur. Een wenteltrap leid naar 2 mooie slaapkamers, een dubbele slaapkamer en een slaapkamer met 2 losse bedden. Die eerste heeft toegang tot het balkon, wat een zicht geeft op het binnenplein. Het mooiste plekje van dit appartement is veruit het 30m2 terras, met een grote tafel en 6 stoelen.

Vergunning: HUTB-010196

buttomsNL

HUIS MET 3 VERDIEPINGEN EN TERRAS DICHT BIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf 181 € / NACHT
Vanaf 2650 € / MAANDp1ak3fd8aafqhh1m1b5d4nn144o9

Wat dit appartement uniek maakt zijn de 2 uitzonderlijke terrassen. De grootste heeft houten vloeren, een eetruimte met tafel en stoelen en lounge meubilair. De eetruimte buiten is te vinden in de schaduw, wat betekent dat je van je maaltijd kan genieten zonder te verbranden. De leefruimte is voorzien van een zwart-wit kleurenschema, met bruine en aardse kleuren om eenzijdigheid te voorkomen. De moderne zijn goed gecombineerd met traditionele tinten zoals de Marokkaanse tekeningen en kunst boven de banken. Het appartement heeft 5 slaapkamers, 3 dubbele en 2 enkele, wat huis geeft aan maximaal 8 personen. De grootste slaapkamer is wat traditioneel ingericht, met warme beige en rode muren. De overige kamers zijn wat moderner, wat witte en aardse tinten die overeen komen met het design van het appartement. Op slechts een paar minuten van Plaza Espanya is het appartement goed in verbinding met de rest van de stad door metro, bus en trein.

Vergunning: HUTB-001183

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-25 o 14.09.38

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven