Home / Beste plaatsen / Beste Personal Trainers in Barcelona
Personal trainer

Beste Personal Trainers in Barcelona

Iedereen geniet volop van het eten van verschillende soorten voedsel en Barcelona heeft zeker genoeg gerechten en snacks om uit te kiezen. Hoewel de nasleep van het teveel eten zou betekenen dat we de sportschool snel moeten bezoeken, is het proces van het gezond en fit blijven niet voor iedereen even gemakkelijk. De meesten onder ons eindigen  in de sportschool en gaan op dieet maar dit is maar voor korte duur. Dit komt meestal door een gebrek aan motivatie en uitstelgedrag.

Het hebben van iemand die jou constant aanmoedigt om te sporten en fit te blijven, is de beste manier om te blijven gaan, maar soms zijn deze gewoon te duur of doen ze hun werk niet goed. Daarom hebben wij de 3 beste coachcentra geselecteerd die bekend staan om het bieden van effectieve resultaten en ook nog eens gelegen zijn in gebieden vlakbij sommige van onze HUURAPPARTEMENTEN in Barcelona.

1# Protraining Center

protraining-9

Protraining is geen normale dagdagelijkse sportschool. Hier zijn alle afleidingen afwezig zoals muziek en TV, waardoor je je beter kunt focussen op het werken aan je lichaam in een klinische omgeving. Met de nieuwe Medex Technologie kan je veilig en effectief trainen. Zij bieden sessies aan van 30, 45 of 60 minuten, wat jou de vrijheid en flexibiliteit geeft om te kiezen uit de verschillende sessies. Voor Barcelona-Home klanten biedt Protraining Center een Speciale promotie. Neem contact met ze op en krijg de eerste high-intensity training gratis.

Adres: Av. Diagonal 618, 8E, Barcelona 08021
Telefoonnummer: +34 934 300 700
Email: info@protrainingcenter.es

2# MYCOACH

Personal trainer helping woman working with heavy dumbbells

Indien je op zoek bent om trainingen van pijn om te zetten in je levensstijl, dan moet je zeker MYCOACH eens bezoeken. Door je bij hen aan te sluiten, wordt het mogelijk om jouw levensstijl om te zetten in een gezondere en proactieve stijl. Hun programma’s zijn op maat gemaakt aangepast aan jouw fitheid en capaciteit. Hierdoor kan je trainen op jouw tempo en tegelijkertijd steeds dichter bij jouw doel geraken na elke sessie.

Adres: Av. de Madrid, 171, Barcelona
Telefoonnummer: +34 672 295 442
Email: Info@MyCoachBcn.com
Openingsuren: Ma-Vrij 09:00-20:00
Zat&Zon: 9:00-20:00

3# ACTIVE-8

Schermafbeelding-2016-03-23-om-17.07.09

Trainingen om kracht en zelfverzekerheid op te bouwen? Dan is Active-8 waar je naar op zoek bent. Hun persoonlijke trainers zijn er om ervoor te zorgen dat je je doel zo efficiënt en veilig mogelijk behaalt: beginnend vanaf jouw slaap- en eetgewoonte tot jouw fitness niveau. Dit zal niet enkel je lichaam veranderen maar ook je manier van denken nadat je opgestelde doelen hebt behaalt

Adres: Calle Comte Urgell, 96-98, 08011 Barcelona
Telefoonnummer: +34 675 414 643
Email: sacha@active-8.es

Check de beste personal trainers locaties:  

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven