Home / Verblijf / Huur Duplex Appartement in Barcelona
duplex

Huur Duplex Appartement in Barcelona

Op zoek naar een DUPLEX APPARTEMENT IN BARCELONA? Zoek niet verder! Deze APPARTEMENTEN zijn de perfecte optie voor koppels, families en kleine groepen voor een relaxt en stijlvolle break in de stad. Ruimtelijke accommodatie in het centrum van de stad zijn relatief ongewoon, villas en huis in het centrum zijn moeilijk te vinden, en zelfs als je er een vind, zijn ze erg duur. Een duplex appartement is een goede tussenoplossing, ze zijn goed geprijsd en bieden ruimte, tot het punt waar je vergeet dat je verblijft in een appartement en je compleet thuis voelt! Ga naar buiten en je vind de bruisende stad, op loopafstand van bars, restaurants en museums, en keer terug na een drukke dag waar je zeker kan relaxen. Als je geïnteresseerd bent in duplex appartementen, dan kun je ons direct bereiken of een kijkje nemen op onze WEBPAGINA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DUPLEX APPARTEMENT IN BORN, BARCELONA

Vanaf 790 € / MAAND

DUPLEX APPARTEMENT IN BORN

Dit uitzonderlijke duplex appartement voor koppels is te vinden in het culturele centrum van Barcelona, EL BORN. Minuten van de beste bezienswaardigheden in de stad waaronder ARC DE TRIOMF, LA CIUTADELLA PARK en het PICASSO MUSEUM. Maar ook de charmante straatjes vol met restaurants en bars. Op de benedenverdieping van het appartement vind je een moderne keuken, badkamer en een lieflijke gemeenschappelijke ruimte. Boven vind je een rustieke slaapkamer, met gepolijste houten vloeren, houten balken en een stijlvolle stenen muur wat het een knusse ruimte maakt. Het appartement komt ook met een geweldige gemeenschappelijk terras met een stugge houten tafel en banken, perfect voor een ontbijtje buiten in de zon.

buttomsNL dutch

DUPLEX APPARTEMENT MET TERRAS, ZWEMBAD EN PARKEERGELEGENHEID

Vanaf 94 € / NACHT
Vanaf 2640 € / MAAND

Duplex apartment with pool, parking and terrace

Dit grote en moderne duplex huis voor families of gezelschappen is te vinden bij het adembenemende PARK GUELL, en op een korte wandeling van de beroemde winkelstraat PASSEIG DE GRACIA. Het heeft een ruimtelijke woon/eetruimte met een comfortabele bank en tafel perfect voor grote diners. De badkamers en keuken zijn volledig uitgerust met alles om jouw verblijf comfortabel te maken. Als toevoeging kun je van het weer in Barcelona genieten vanuit je privé terras, uitgerust met stoelen en een tafel, ideaal voor ene romantisch diner of simpel om te genieten van een warme dag. Voor grote groepen is er een mogelijkheid om dit verblijf te huren samen met meerdere beschikbare appartementen in hetzelfde gebouw

Licentie: HUTB-003974

buttomsNL dutch

DUPLEX SUITE APPARTEMENT IN SAGRADA FAMILIA

Vanaf 108 € / NACHT
Vanaf 2850 € / MAAND

Duplex suite apartment in Sagrada Familia

Dit moderne en gerenoveerde DUPLEX IN BARCELONA heeft een grote tweeverdieping tellende woonkamer met originele houten balken, perfect in New York stijl. De kamers zijn ruimtelijk, en een van hen opent naar een terras, waar je kan genieten van een ontbijtje. De kamer is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om je verblijf comfortabel te maken. Het appartement is ver weg van de drukte in het centrum, maar is goed verbonden via de metro, wat het bereiken van Ramblas, het strand en het GOTISCHE KWARTIER makkelijk maakt. Met het majestueuze SAGRADA FAMLIA en een aantal restaurants en winkels dichtbij is dit het perfecte verblijf voor degene die op zoek zijn naar een relaxt verblijf in de stad.

License : HUTB-009032

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-22 o 14.32.47

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven