Home / Verblijf / Appartmenten te Koop Barcelona
flat1

Appartmenten te Koop Barcelona

Elk jaar verwelkomt Barcelona duizenden buitenlandse investeerders die onroerend goed kopen in Spanje. Gezien het aantrekkelijke weer en de vriendelijke internationale omgeving, is Spanje een populaire bestemming voor buitenlandse investeringen geweest. Wij begrijpen dat het aankopen van een huis een grote beslissing is en dat je zeker wilt zijn van je zaak. Barcelona Home kan jou een volledige begeleiding bieden bij het aankopen van één van onze woningen en ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Contacteer ons via email of via de klantenservice chatbalk op onze website voor meer info over de eigendom die jou interesseert.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

TOURISTISCH APPARTEMENT VALKBIJ SAGRADA FAMILIA TE KOOP

appartement te koop

Dit bemeubelde appartement is gelegen in Eixample, het hart van Barcelona. In dit huis wonen, bespaart u een hoop tijd aan woon-werkverkeer van de ene naar de andere plaats. Deze woning ligt ook dichtbij de Sagrada Familia, één van de meest bezochte monumenten van de stad, en het Hospital de Sant Pau, één van de mooiste voorbeelden van Catalaans modernisme, verklaard als Wereld Erfgoed. Bovendien zijn er veel verschillende winkelcentra en restaurant in het Eixample district. Dit appartement is gelegen in een woonwijk waardoor het er rustig en veilig is. Om het centrum van Barcelona te bereiken, kan je of terwijl het nabijgelegen openbaar vervoer gebruiken of ongeveer 20 minuten stappen tot aan het centrum

Metro: (L2) Sagrada Familia (L5) Sagrada Familia
Bus: 10 to 19 – N0 – N1

Licentie: BHMV-V047

buttomsNL dutch

FLAT NAAST PLAZA UNIVERSITAT MET TOERISTENLICENTIE

flat1

Dit ruime en geavanceerde appartement is gelegen in het westelijke deel van Eixample, de binnenstad met een levendig nachtleven. Het heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een wc, een woonkamer gemeubileerd met een bank en een grote tafel met stoelen. Ook heeft het een keuken ingericht met alle benodigdheden om je maaltijden te kunnen bereiden gedurende jouw verblijf in Barcelona. De woning ligt halverwege tussen Plaza de Espanya en Plaza Universitat. Op Plaza de Espanya bevindt zich de Fira de Montjuïc conferentie centrum, waar zowel zakelijke als niet-zakelijke conferenties en tentoonstellingen worden gehouden. Maar hier kan je ook de Magische Fontijn bezichtigen en heerlijk winkelen in de Arena.

Licentie: BHMV-V0105

buttomsNL dutch

 LICENSED APARTEMENT IDEAAL VOOR KOPPELS, BARCELONA

licensed appartement

Dit gezellige appartement in Barcelona is gelegen op de eerste verdieping, in een rustige residentiële buurt van Sants. Vanuit dit deel van het stadscentrum, kan je wandelen naar het pittoreske Plaza Espanya– in minder dan 5 minuten. Dit is de thuisbasis van  de Fira de Barcelona Montjuïc, de Magische Fontein, het Arenas winkelcentrum, MNAC museum, Poble Espanyol, en nog zoveel meer. Het appartement – ideaal voor koppels- heeft een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche, een woonkamer en een keuken uitgerust met alles dat je nodig hebt om te koken. Het ligt vlakbij de oude stad en Plaza Espanya.

Licentie: BHMV-V012

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

monthly rentals

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven