Home / Verblijf / Appartementen voor MBA studenten
Appartementen voor MBA studenten

Appartementen voor MBA studenten

Moeilijkheden met het vinden van goedkope appartementen dichtbij je universiteit? Wij weten hoe moeilijk dit kan zijn en daarom kunnen wij jou helpen! Ben je een MBA- student die deze opleiding in Barcelona komt volgen, dan hebben we hieronder drie mooie appartementen, die niet alleen alles bevatten wat je nodig hebt voor het alledaagse leven tegen een lage prijs, maar ook dichtbij sommige UNIVERSITEITEN van Barcelona gelegen. Indien je geïnteresseerd bent in het boeken van één van onze appartementen voor MBA studenten, neem dan contact met ons op of bezoek onze WEBSITE.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Privé kamer in Barcelona

Vanaf 430 € / MAAND

Privé kamer in Barcelona

Dit appartement is ideaal voor studenten die een appartement willen delen met andere huurders. De slaapkamer heeft een goede, comfortabele grootte, compleet met alle benodigdheden voor een student. De woonkamer is ingericht in  moderne decors met grote ramen, die zorgen voor een comfortabel en huiselijk gevoel. In de woonkamer is er ook een klein balkon dat jou voorziet van een geweldig uitzicht op de buurt.

Het appartement is gelegen in het Eixample district, op een korte wandelafstand van de UFP campus en een paar minuten van de Universitat de Barcelona. Daarnaast heeft het appartement veel winkels en restaurants in de nabijheid als ook metro stations en bushaltes.

buttomsNL dutch

Centraal appartement te huur in het historische centrum, Barcelona

Vanaf 850 € / MAAND

Centraal appartement te huur in het centrum, Barcelona

Dit helder en mooi appartement is ingericht in een mix van een gezellige en stedelijke stijl. De woonkamer heet een open ruimte, waardoor de keuken en de eetkamer zich in één ruimte bevinden. Er zijn twee mooie slaapkamers in het appartement, waarvan één met een groot dubbel bed en een kleinere kamer met een balkon. Het hele appartement is ingericht in lichtbeige kleuren en bevat alle benodigde uitrusting en zelfs nog veel meer.

Het appartement is gelegen in Ciutat Vella, een buurt dichtbij veel verschillende WINKELS EN RESTAURANTS. HET OPENBAAR VERVOER ligt op een korte wandelafstand, waardoor je gemakkelijk andere delen van Barcelona kan bereiken. Ook ligt het dichtbij de Universitat de Barcelona.

buttomsNL dutch

Charmant appartement in Ciutat Vella

Vanaf 1620 € / MONTH

Charmant appartement in Ciutat Vella

Dankzij de iconische platfonds en de mozaïektegels, zal dit appartement zijn gasten een real life ervaring geven van het leven in een moderne Catalaanse loft. Er zijn drie ruime slaapkamers, waardoor je de vrijheid hebt om te bewegen in je kamer en er je eigen comfort zone van kan maken. Het appartement, ingericht met Scandinavische meubels, brengt een fusie van cultuur en stijl, waardoor zijn huurders zichzelf kunnen vermaken maar tegelijkertijd zichzelf thuis zullen voelen.

Het appartement is gelegen in Ciutat Vella en ligt op een kleine afstand van Placa Catalunya, waar je op elke hoek veel verschillende winkels en restaurants kunt vinden. Het is ook dichtbij de Universitat de Barcelona en het metrostation, waardoor je de verschillende delen van Barcelona kunt bereiken.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

map

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven