Home / Mitä me tarjoamme

Mitä me tarjoamme

Voimme auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi, kun olet poissa, nauttimaan aikaa uudessa kaupungissa heikentämättä elintasoa ja tilat, jotka olette tottuneet. Barcelona-home tarjoaa laajan valikoiman kattohuoneistoa, huoneistot, studiot ja huoneet soluasuntoja. Kaikki vaihtoehdot voidaan vuokrata päivittäin, viikoittain tai kuukausittain pysyy. Molemmat asunnot ja huoneet sijaitsevat suosituimmista alueista Barcelona kuten Ciutat Vella, Born, Eixample, Barceloneta, Port Olimpic ja Plaza España.

 

Huoneisto
Kaikki asunnot ovat kaikki täysin varustettu kaikella, mitä mahdollisesti tarvitaan majoitus, lämmitys / AC, pyykinpesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, Wifi internet, peitot ja pyyhkeet. Monista huoneistoista ei myös parvekkeet ja terassit, joko yksityisiä tai jaettavaksi naapureiden kanssa.

 

Rooms
Jos olet nuori ja tulossa yksin, paras vaihtoehto lienee vuokrata huoneen. Asuminen soluasunnossa on hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja parantaa espanjan. Kaikki tilat voidaan lukita, ja se on yksityiset samalla kun saat jakaa keittiö, olohuone ja kylpyhuone alueiden kanssa flatmates.

 

 

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Scroll To Top