Hjem / Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Vi kan hjelpe deg til å føle deg hjemme når du er borte, nyter din tid i en ny by, uten at det går levestandard og fasiliteter som du er vant til. Barcelona-home tilbyr et bredt utvalg av penthouse leiligheter, leiligheter, studioer og rom i delte leiligheter. Alle alternativer kan leies for daglig, ukentlig eller månedlig opphold. Både leiligheter og rom ligger i de mest populære områdene i Barcelona som Ciutat Vella, Born, Eixample, Barceloneta, Port Olimpic og Plaza España.

 

Leiligheter
Alle leilighetene er fullt utstyrt med alt du måtte trenge for ditt opphold, varme / AC, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, Wifi Internet, tepper og håndklær. Mange av leilighetene har også balkonger og terrasser, enten privat eller deles med naboene.

 

Rom
Hvis du er ung og kommer alene, vil det beste alternativet trolig være å leie et rom. Leve i en delt leilighet er en flott måte å møte nye mennesker og å forbedre din spansk. Alle rommene kan låses og det vil være ditt private område mens du deler kjøkken, stue og bad områder med flatmates.

 

 

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Gå til toppen