Home / Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

Vi kan få dig till att känna dig som hemma även när du befinner dig i en ny stad, utan av kompromissa med bostadskvaliteten eller med de bekvämligheter som du är van vid. Barcelona-Home kan erbjuda ett brett urval av vindsvåningar, lägenheter, studios och rum i delade lägenheter. Samtliga alternativ kan hyras för dagar, veckor eller månader. Både lägenheter och rum ligger i populära områden i centrala Barcelona såsom Ciutat Vella, Borne, Eixample, Barceloneta, Port Olimpic och Plaza España.

 

Lägenheter
Alla lägenheter är fullt utrustade med allt som du kan tänkas behöva under din vistelse, AC/värme, tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, wifi internet, lakan och handdukar. Flertalet lägenheter har dessutom balkonger och terrasser, antingen privata eller att dela med grannarna.

 

Rum
Om du är ung och kommer själv till Barcelona så är troligtvis det bästa alternativet att hyra ett rum. Att bo i en delad lägenhet är ett utmärkt sätt att lära känna nya människor och förbättra dina spanskakunskaper. Alla rum kan låsas med nyckel då det är ditt privata område medan kök, vardagsrum och badrum delas med dom andra som bor där.

 

 

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Scroll To Top