Home / WAT WE BIEDEN

WAT WE BIEDEN

Wij kunnen je helpen je thuis te voelen als je weg bent om heerlijk te genieten in een nieuwe stad zonder afstand te doen van de standaard en de faciliteiten die je gewend ben. Barcelona-Home biedt een ruim aanbod aan appartementen, penthouses, studios en kamers in gedeelde appartementen. Alle opties kunnen gehuurd worden voor dagelijks, wekelijks of maandelijks verblijf. Zowel de flats als de kamers zijn gevestigd in de meest populaire wijken van Barcelona zoals Ciutat Vella, Born, Eixample, Barceloneta, Port Olimpic en Plaza España.

 

Appartmenten
Alle flats zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig zult hebben tijdens je verblijf, verwarming/Air Conditioning, wasmachine, afwasmachine, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, WIFI internet, lakens en handdoeken. Vele appartementen hebben ook een balkon en terras, zowel privé als gedeeld met de buren.

 

Kamers
Als je jong bent en helemaal alleen naar de stad komt, is de beste optie waarschijnlijk het huren van een kamer. In een gedeeld appartement wonen is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en je Spaans te verbeteren. Alle kamers kunnen op slot voor je eigen privacy terwijl je de keuken, woonkamer en badkamer met je flatgenoten deelt.

 

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Scroll naar boven