Home / Hvad vi tilbyder

Hvad vi tilbyder

Vi kan hjælpe dig med at få dig til at føle dig hjemme når du er langt væk hjemmefra, at du kan nyde din tid i en ny by uden at skulle gå på kompromis med de levestandarder og faciliteter du er vandt til. Barcelona-Home tilbyder et varieret udbud af lejligheder, luksuriøse taglejligheder, atelierer og værelser i delelejligheder. Alle muligheder kan lejes på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Alle lejligheder er lokaliseret i de mest populære områder i Barcelona som f.eks. Ciutat Vella, Born, Eixample, Barceloneta, Port Olimpic and Plaza España.

 

Lejligheder
Alle lejligheder er fuldt udstyret med alt hvad du skulle have brug for under dit ophold. Varme/AC, vaskmaskine, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, Wifi internet, tæpper og håndklæder. Mange af lejlighederne har også balkoner eller terrasser enten private eller til deling med naboerne.

 

Værelser
Hvis du er ung og kommer alene, vil den bedste mulighed være at leje et værelse. At bo i en delelejlighed vil også være en god mulighed for at møde nye mennesker og forbedre dit spanske. Alle værelser kan låses og det vil være dit private område, hvor køkken, stue og badeværelse skal deles med dine bofæller.

 

 

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Scroll To Top