Home / Markeder i Barcelona

Markeder i Barcelona

Kan du godt lide at der sker noget omkring dig og kan du lide at prutte om prisen, så er du kommet til den rette by! Der findes et utal af forskellige slags markeder i Barcelona. Kæmpe markeder hvor kun fantasien sætter grænser. Alt bliver solgt – den ene bod sælger værktøj, den anden antikviteter og den tredje eksotiske frugter. Der er med sikkerhed noget for alle og enhver.

 

Hvis man vil på loppemarked er der blandt andet mulighed for det, på det populære og store loppemarked, Mercat Del Encants. Dette er et af Barcelonas største og mest populære markeder. Der er liv, kaos, tumult og susende travlt, men uden tvivl en oplevelse for dig der sætter pris på en hurtig handel og unikke fund. Markedet har åbent hver mandag, onsdag, fredag og lørdag. Det åbner tidligt og lukker ned hen af eftermiddagen. Det er en god ide at komme så tidligt som muligt, hvis du har planer om den helt store fangst. Både for at undgå for mange mennesker, finde de gode ting inden de er væk, men også for at undgå eftermiddagsvarmen. Det er også vigtigt at du er ekstra opmærksom på dine ejendele. Mercat Del Encants er lukket i august. Adresse: Plaça de les Glories Catalanes
C. Dos de Maig, 186.

 

Barcelona byder ikke kun på loppemarkeder, men andre typer af markeder. Du kan blandt andet finde madmarkeder som La Boqueria eller Sant Antoni. Her har du mulighed for at købe alverdens farverige frugter, lækre sprøde grøntsager, kød, fisk og æg. Det er en oplevelse at være på et af disse madmarkeder og man kan ikke undgå at blive fristet af alle farverne og duften af frisk frugt. La Boqueria ligger på Ramblaen og Sant Antoni ligger på Ronda Sant Pau. Sant Antoni er mindre turistet og meget større. De har åbent hver dag, men vær opmærksom på at mange af boderne holder lukket i august. Derudover findes der også et kunstmarked på Mercadillo de la Plaça de Sant Josep. Dette er et hyggeligt lille marked, bestående af nogle catalanske kunstnere der sælger deres kunst. Dette marked er meget roligt og byder på en hyggelig og fredelig atmosfære.

 

Hvem kan ikke godt lide stemningen af et marked? Liv, fart over feltet, forhandlinger, spænding, duftene og lydene – markeder er spækket med konstante indtryk og man går aldrig hjem med hænderne tomme.Så er du en nysgerrig sjæl og klar på en dag med fart på, så hold dig ikke tilbage for at besøge nogle af Barcelonas største og mest livlige markeder.

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Overnatning Barcelona


Scroll To Top