Home / Verblijf / Illegale appartementen in Barcelona
Illegal Apartments Barcelona

Illegale appartementen in Barcelona

Het stadsbestuur is onlangs begonnen aan het harder aanpakken van verhuurders die hun accommodaties illegaal verhuren in Barcelona. In het geval van “illegaal”  betekent dan de eigenaar niet de goede vergunning heeft om toeristen te mogen ontvangen wanneer het pand aan een deerde wordt verhuurd voor een periode minder dan een maand, meer dan twee keer in hetzelfde jaar.

Deze woningen worden verhuurd als individu verhuurt, wat moet voldoen aan de voorwaarden die op de website van de regering staan, en het moet een  HUTB (Habitatge d’Us Turístic) licentie. De Catalaanse regering overweegt deze wet rond te krijgen voor de toerisme in Barcelona, dus we verwachten deze wetten in de toekomst te veranderen, maar voor nu HUTB betekent het verhuren van 1 maand of langer.

Captura de pantalla 2015-10-28 a las 13.44.46

Op het moment zijn er veel verhuur bedrijven en websites die niet voldoen aan de zijn eisen. Wij bij Barcelona-Home werken alleen met appartementen die HUTB gecertificeerd zijn om ook voor minder dan een maand te kunnen verhuren.

Elk appartement dan word verhuurt voor korte termijn(per nacht) heeft helder een HUTB nummer samen met ander belangrijke informatie over het appartement.  We hebben een lijst samen gesteld die niet de eigenschappen voor een HUTB licentie heeft en kan dus alleen verhuurt worden voor een of meerdere maanden(langer termijn).

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Beschikbaar studio appartement in Barcelona

Voor 825€ / Maand
1

Dit geweldige studio appartement is perfect voor koppels die een weekend Barcelona bezoeken, maar ook voor studenten of een zakenpersoon die voor langer termijn in Barcelona verblijft. Er is geen HUTB licentie, maar het is beschikbaar op onze site voor maandelijks verhuur. De studio is opgedeeld in twee functionele zones, er is een ruime woonkamer die minimaal gedecoreerd is en ingericht is met een comfortabele bank. Er is een moderne open keuken met oven en een kachel, er is een open slaapkamer die licht en modern is met een knus dubbelbed en een walk-in-kast om al uw kleren in op te kunnen bergen. De studio is gelokaliseerd in de mooie rustige buurt nabij Paral·lel (L3) waarmee u snel toegang hebt tot de rest van de populaire toeristische attracties van Barcelona. De studio is ook een paar minuten verwijderd van Sant Antoni (L2) waarmee u snel naar Universitat kun komen.

buttomsNL

Centraal lux appartement in Barcelona

Voor 2800€ / Maand
x1

Dit prachtige luxe appartement is een van onze favoriete die geen licentie heeft en die alleen beschikbaar is voor maandelijks verhuur omdat hij geen HUTB licentie heeft. Het interieur is gekarakteriseerd bij een kleurrijke stijl, met gladde modern meubilair, unieke afbeeldingen op de muur van elke kamer om een elegant design toe te kunnen voegen. Er is een recent gerenoveerde keuken, met warme beige en witte kleuren die u snel thuis laten voelen. De keuken is volledig ingericht met alles wat u maar nodig hebt om een fantastisch diner te bereiden tijdens u verblijf. Het appartement heeft ook toegang tot een 5 m² terras wat een geweldig uitzicht heeft over de buurt, er staat een klein tafeltje met lekkere lounge stoelen die perfect zijn om te genieten van het ontbijt. Met twee ruime slaapkamers met dubbelbedden en een smaakvol eenpersoonsbed wat dit appartement perfect voor families en groepen van maximaal 5 personen.

buttomsNL

Appartement voor groepen in Born

Voor 1200€ / Maand

z1

Dit unieke en antieke duplex appartement is fantastisch voor groepen of vrienden om te delen tijdens hun langere verblijf in Barcelona en op een dag zal dit fantastische vakantie woning een HUTB licentie hebben. Vanaf de entree door de gang met bakstenen muren, langs de ruime en volledig uitgeruste keuken naar de lichte woonkamer met comfortabele bank en flatscreen TV. Er is een smaakvolle eetkamer met zwart-wit kunst waarop staat uitgebeeld Audry Hepburn en Charlie Chaplin. Op de eerste verdieping vindt u een knusse master bedroom met dubbelbed en een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De trap leid naar een diner ruimte die ingericht is als loft met twee extra bedden.

Stel u een lui weekend voor waar u voor uw vrienden een lekkere brunch maakt terwijl hun wakker worden. Tijdens uw langdurige verblijf kunt u ook genieten van toegang tot het balkon en het heerlijke gezamenlijke terras met een bank en stoelen, perfect om te relaxen van een heerlijk diner. Het appartement is gelokaliseerd in een prachtig stenen straatje van de buurt el Borneen paar stappen verwijderd van Barcelona hoofd toeristische attracties, ook net van het centrum en het nachtleven van Barcelona. Het appartement is ideaal voor sportieve gasten, hun kunnen sochtens zo in het nabije park Ciutadella en door Barceloneta joggen.

buttomsNL

Wij bij Barcelona-Home stimuleren verhuurders dat ze zich aangeven voor een HUTB licentie om zo ook voor kort-verblijf te kunnen voldoen. Hoewel deze appartementen fantastisch zijn voor langere verblijven, ze zullen mogelijk ook een goede thuis basis zijn voor families en vrienden we alleen maar een weekend Barcelona willen. Met een HUTB licentie voorkomen wij dat de gasten niet verblijven in een “ongeschikt” verblijf voor de toeristen. Wij adviseren ook aan toeristen die Barcelona voor een langere periode bezoeken om altijd hun boeking te controleren op licenties. Dit kan makkelijk door in google het HUTB nummer te zoeken en een geldig correspondentie adres.

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Kijk naar onze speciale deals op appartementen door heel Barcelona heen!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-10-30 a las 16.54.22

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven