Home / Verblijf / Homo vriendelijke appartement in Barcelona
gay apartments

Homo vriendelijke appartement in Barcelona

Barcelona is een homo vriendelijke stad en een populaire homo bestemming binnen Europa. Waarom? Meerdere redenen. Een van de redenen is dat het homo huwelijk legaal sinds 2005, dit maakt het deerde land waar dat gebeurd is. homokoppels genieten van de gelijke status en ze zijn geaccepteerd in de Spaanse gemeenschap. In 2014 nam Catalonië een anti-homofobie wet aan, er wordt zwaar beboet wie fysiek of moreel leden van de LGBTQ gemeenschap beledigd. Beledig iemand op seksuele voorkeur en wordt bestraft met een boete van maximaal €140,000. Barcelona is ook een hele dynamische stad met vele homovriendelijke activiteiten het gehele jaar door, met een homo bioscoop, festivals, LGBTQ festivals en het jaarlijkse Circuit Festival, het grootste homo festival in Europa.

Barcelona heeft zelfs een eigen homo buurt(Gayxample, van origine Eixample) waar de meeste homo bars en nachtclubs zijn. Decennia lang komen meerdere homo individuele en koppels om zich te vestigen in deze historische buurt, bekent van de architectuur, vele shop boulevard en fantastische restaurants. In deze centrale buurt en de omringende buurten eromheen vind je de perfecte homo vriendelijke appartement in Barcelona.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Vakantie appartement dichtbij Plaza Catalunya

Voor      65€ / Nacht Voor      1290€ / Maand

Dit eclectisch design huis bied een creatieve en stijlvolle combinatie, inclusief elementen van de klassieke bourgeois Eixample kleurrijk huis met moderne Scandinavische decoraties. In de open leefruimte een knusse leren bank gericht naar het indrukwekkend balkon wat geeft een ruime leefruimte met een prachtig grote spiegel. Een moderne keuken met briljant afwerking met roestvrij staal. De slaapkamers zijn gedecoreerd met twee unieke thema’s, een met een hoekig gevoel en de ander doet denken aan zen spa.

Het appartement is centraal gelokaliseerd en maar twee blokken gelegen van Plaza Catalunya en Las Ramblas, en ook heel dichtbij Passeig de Graia en Rambla de Catalunya shop gebied. Nabij zijn verschillende metro stations en bus connecties wat u een goede connectie biet met de rest van Barcelona, de shop gebieden en het homo vriendelijke strand Mar Bella. De buurt is gekarakteriseerd met vele restaurants, sauna’s en winkels opgericht door de LGBTQ gemeenschap, en een kleine wandeling naar Metro Disco BCN, een van Barcelona’s meest populairste homo nachtclub.

1

License : HUTB-001259

buttomsNL

 Groot vakantie appartement in Barelona

Voor    164€ / Nacht Voor    1900€ / Maand

Als u opzoekt bent naar een simpele, centrale locatie in een moderne pension gemeubileerd met hoogwaardige materialen en geweldige service dan is dit vakantie appartement voor u!  Een perfect huis om te relaxen en te genieten in gezelschap met vrienden voor een wild avondje uit in het wilde Gayxample. De slanke leefruimte komt met een comfortabele lounge met een mooie witte hoekbank en flatscreen TV, ook een eethoek voor ruim zes gasten. Een ruimte keuken wat volledig uitgerust is inclusief vaatwasser. De slaapkamers zijn minimaal gedecoreerd, aangekleed met knusse bedden die bedekt zijn met vel gekleurde kussens.

Dit appartement is gelegen in het Gayxample, gegrensd aan Balmes, Gran Via de les Corts Catalanes, Comte d’Urgell en Aragó. Het zit gewoon in de populaire homo hoek bij bar El Cangrejo Eixample en Punto BCN nachtclub. Een kleine wandeling naar het culturele centrum van Barcelona met Las Ramblas, Liceu opera huis, en het nationale kunst museum MACBA.

a1

License : HUTB-008081

buttomsNL

Barcelona Luxueus Appartement

Voor    156€ / Nacht Voor    3450€ / Maand

Dit fabelachtig boutique-style homo appartement in Barcelona bied een massief grote open ruimte met klassiek design elementen met een lux hoog plafon, antieke tegels en klassieke mozaïektegels in verschillende patronen bedekt over de vloer. Een set van elegant bruine leren banken bied genoeg ruimte voor een hele groep vrienden, lekker relaxen met een drankje voordat je het nachtleven in duikt. Het leefgedeelte heeft een open verbinding met de prachtige master slaapkamer, gedecoreerd met kleurrijke aspecten met een comfortabel tweepersoonsbed. Het appartement heeft drie slaapkamerselk is uniek en kleurrijk gedecoreerd. Ook zijn er drie prachtige badkamers, een met  vel oranje tinten en passend gemeubileerd met een poot badkuip, een andere badkamer met antiek bad wat heel interessant geplaatst is. In een glamoureuze galerij met toegang tot het privé terras. In deze spa badkamer zult u en uw gasten genieten van private en relaxen in het bubbel bad met een adembenemend uitzicht over de stad.

Dit klassieke “Gayxample” appartement is gelokaliseerd in Barcelona’s meest populaire shop gebied, Las Ramblas en Plaza Catalunya met de vele international design winkels. Maar een straat verder is een andere bekende shop straat genaamd Passeig de Gracia, met vele creaties van Antoni Gaudí met onderanderen Casa Batllo en La Pedrera. Het appartement is ook met een kleine wandeling bij vele populaire homo bars en nachtclubs zoals Bacon Bear Bar, Nightbarcelona Gay Bar and Arena Sala Classic.

z1

License : HUTB-003309

buttomsNL

Met veel fantastische LGBTQ richtingen en activiteiten, is het geen wonder dan Barcelona een van de meest populaire “gaycation” bestemmingen. En, speciaal Eixample is niet een ongewone plek voor regenboog vlaggen in deze homo vriendelijke buurt. Als u verblijft in Barcelona voor meer dan een dag, wij bevelen u aan voor een dag or weekend trip naar het pikante kust stadje Sitge, langs de bekende homo bars, stranden en nachtclubs en evenementen.

Zoekt u een huur appartement in Barcelona? Kijk op onze site voor speciale deals  door heel Barcelona

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch Captura de pantalla 2015-11-05 a las 12.01.22

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven