Home / Verblijf / Goedkope studenten accommodatie in Barcelona
Cheap Student Accommodations in Barcelona

Goedkope studenten accommodatie in Barcelona

Als gevolg van de verschillende academische instellingen en de relatief lage kosten voor levensonderhoud is Barcelona de ideale plek voor studenten om te wonen. Elk jaar word de stad overspoeld met internationale studenten die opzoek zijn naar het dynamische leven en de Mediterraanse zonneschijn, tijdens hun studies. We hebben de top drie van goedkope studenten accommodatie in Barcelona op een rij gezet, dit zijn eenpersoonskamers wat wij vinden die de perfecte balans heeft in kwaliteit en prijs.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Eenpersoonskamer in Gracia

Voor 346€ / Maand

1

Wij houden van al het hout in dit mooie en zonnige eenpersoonskamer appartement in Gràcia. De grote gaderobekast bied genoeg bergruimte voor uw verblijf, net al de laden aan de onderkant van het bed zijn perfecte opbergruimtes. Het grote raam laat veel daglicht binnen wat een mooi effect geeft in de kamer.

De slaapkamer is verbonden met de leefruimte die gedecoreerd is met plant uit alle windstreken. Er is een knusse witte bank en een houten bureau waar op je goed kan dineren en wat werk kan maken. Er zijn meer plekken in het appartement waar u lekker kunt liggen met de laptop of een boek, zo is er een ontbijt hoekje in de keuken en een terras met een tafel en wat stoelen. Het appartement heeft meerdere opties wat een lang verblijf goed mogelijk maakt. Zo is er een wasmachine, een volledig ingerichte keuken met oven en een ruime badkamer met douche. Het appartement ligt gelegen in de rust gevende Guinardó van de buurt Gracia nabij het beroemde Parc Güell. Het heuvelachtige gebied  en nabijheid van  Parc de les Aigües is het perfect voor sportieve studenten om lekker hard te lopen. Het appartement is een paar meter verwijderd van Alfons X(L2) metro station, wat directe verbinding heeft naar Passeig de Gracia en de El Born buurt.

 

buttomsNL

Goedkope kamer te huur in Barcelona

Voor 337€ / Maand

a1

Een van onze favoriete budget deals voor studenten is deze goedkope student accommodatieDeze eenpersoons slaapkamer is ingericht met een nachtkastje met laden,een houten bureau met rolstoel, een lamp en een grote opbergplank. Er is ook een grote houten kast die de kamer perfect maak voor een langer verblijf. De kamer is smaakvol gedecoreerd met artistieke foto’s en schilderingen aan de muren.

Een schuifdeur die leid naar de rest van het appartement, een leefruimte met een lichtblauwe bank met TV, een bescheiden maar praktische keuken met oven en magnetron. Een zeer smaakvol ontworpen badkamer met een mosgroene tegels aan de muur en een heerlijk bad om perfect in te relaxen naar een lange dag studeren. Het appartement heeft ook een terras wat is volledig ingericht met een tafel en stoelen, een perfecte plek om te genieten van uw ontbijt met een boek en een kop koffie. Het appartement is gelokaliseerd in de buurt waar ook de beroemde Sagrada Familia staat, een paar minuten verwijderd van  Gaudí´s “meesterwerken.” De Sant Pau | het Dos de Maig metro station om snel toegang te hebben met de rest van Barcelona downtown.

buttomsNL

Eenpersoonskamer appartement met terras nabij Parc Montjuïc 

Voor 340€ / Maand

z1

Deze mooie en simpele eenpersoons slaapkamer is ook een van onze favoriete ui de goedkope studenten accommodaties in Barcelona. Het knusse bed is bedekt met kussens en heeft een grote plank recht boven het bed zodat je er spullen op kan zetten zoals een leeslamp, een plant of een kleine decoratie. De muren zijn prachtige door de schilderingen en de mooie Butterfly stickers die een fris en natuurlijk gevoel geven. Er staat ook een nachtkastje in de slaapkamer, een kast met laden en een ruime hangkast voor al uw kleren. De badkamer is uniek omdat het genoeg mogelijkheden bied om u thuis te voelen. Het appartement heeft WiFiwat is perfect voor studenten om te werken.

U zult ook beschikken tot een comfortabele sofa om lekker op te relaxen met een laptop, er is ook een mooie diner ruimte gedecoreerd met een grote muur spiegel en Audrey Hepburn kunst, ook staat er een witte tafel die perfect dient om te studeren. Een volledig ingerichte keuken met een klein hoekje met een stoel waar je kunt eten. Het hoogte punt van het appartement is echt wel het terras compleet met tafel en een aantal stoelen om te relaxen en te genieten van het uitzicht van de stad. Het appartement is gelokaliseerd in de rustgevende buurt Hospitalet de Llobregat, omringt met meerdere supermarkten, cafes, restaurants en bars. Het appartement is niet ver verwijderd van het Ildefons Cerdà trien station, wat u de mogelijkheid geeft om snel door Barcelona te reizen.

buttomsNL

Voor studenten wie opzoek is voor een simpele slaapkamer in een rustige buurt waar je de focus kan richten op het studeren maar nog steeds in het culturele centrum van Barcelona bent, dan zijn deze goedkope studenten accommodaties ideaal voor u.

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Bekijk onze speciale deals aan appartementen door heel Barcelona met Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-11-16 a las 10.36.17

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven