Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Vill du hoppa fallskärm?
hoppa

Vill du hoppa fallskärm?

FallskärmshoppVill du hoppa fallskärm? Enligt test som gjorts på internet har den typiske fallskärmshopparen följande personlighet: öppensinnad, utåtriktad, självständig, flexibel, självsäker, rolig, intressant, oemotståndlig och ambitiös. Är det här ord som beskriver dig? Söker du något nytt och spännande? Barcelona är det perfekta stället om du vill göra något extremt!

För dem som vill prova på något verkligt spännande, men som aldrig tidigare har kastat sig med huvudet före ur ett plan på 12,000 meters höjd, är det bästa sättet att göra ett tandemhopp tillsammans med en kompetent instruktör. Efter genomgång och träning på marken följer en kameraman med för att filma det första hoppet. Bara hoppa ut och låt dragningskraften sköta resten!

I Barcelona kan man prova på fallskärmshoppning, skärmflygning och hyra den utrustning som behövs. Det hålls även internationella tävlingar inom de här sporterna runtomkring stan. Varför inte ta en titt på hur det verkligen ser ut när man hoppar!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv sport-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top