Home / Nieuws / Ben je uw telefoon verloren? Geen probleem! Gebruik Kil Switch en traceer hem!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ben je uw telefoon verloren? Geen probleem! Gebruik Kil Switch en traceer hem!

Het is je misschien al opgevallen, Barcelona is bekend voor zakenrollers en dieven die rondloeren in verschillende delen van de stad, zijstraatjes aan de RAMBLAS of het RAVAL district in de nacht. Ze wachten naïeve en onoplettende toeristen op om hun fortuin te maken van gestolen spullen.

Deze tijden zijn nu gedaan! Tenminste als het aankomt op telefoon diefstal.

Apple leidt de weg door het implementeren van een kill switch die door de autoriteiten is voorgesteld om de informatie van de telefoon eigenaar te beveiligen en te voorkomen dat het ontgrendeld wordt. Het aantal gestolen iPhones in San Francisco is met 40 procent gedaald en 25 procent in New York in de 12 maanden nadat Apple in september 2013 een kill switch heeft toegevoegd aan zijn apparaten.

Phone thefts dropped due to killswitch

Apple, Google en Samsung hebben deze kill switch op hun telefoons geïmplementeerd en Windows wordt verwacht deze functie in te voeren in het komende gloednieuwe besturingssysteem dat wordt vrijgegeven op hun Smartphone.

Dus wat is kill switch en hoe werkt het?

Kill switch is de nieuwste methode om je smartphone te beschermen als prooi voor rooftochten en in het slechtste geval van diefstal. Als iemand uw Smartphone stal, kan u uw telefoon vergrendelen door op internet te gaan. Je kunt zelfs alle gegevens wissen op de telefoon die privé en niet voor de ogen van anderen bestemd zijn.

Sommige fabrikanten bieden de functie aan om uw telefoon op te sporen via de zoek mijn telefoonfunctie, als het niet lukt, zal de schakelaar handig zijn om u te beschermen om de dief te ontmoedigen je telefoon te stelen. Aangezien ze niets kunnen doen met de gestolen telefoon die door de gebruiker op afstand is vergrendeld en dat het origineel in te loggen ID nodig is om hem opnieuw te kunnen gebruiken, is er geen nut om te stelen.

Vind jouw accommodatie nu!

U kunt zelfs een bericht op het scherm achterlaten om de telefoon terug te brengen. Ook als u uw telefoon via GPS opspoort, kunt u de telefoon zo hard mogelijk laten rinkelen om de dief op te sporen (of om de plaats te vinden waar u het toestel hebt verloren).

Track down your phone

 

Wij hopen dat dit u helpt om van BARCELONA te genieten zonder zich zorgen te maken over telefoon diefstal.

 

Bron: http://xpartan.es/lost-phone-protect-data-remotely-safeguarding-falling-wrong-hands/#.VNyJipbV2rs.facebook

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

whats-new-nl mas-consejos-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven