Home / Verblijf / Maandelijkse huur appartement
monthly rental barcelona

Maandelijkse huur appartement

Jaarlijks komen er veel internationale studenten en toeristen naar Barcelona om te genieten van alles dat het deze geweldige stad te bieden heeft. Door het massatoerisme is de vraag naar accommodatie in Barcelona altijd heel hoog. En om goede redenen – cultuur, architectuur, het weer, sport. Als je van plan bent om tijdelijk in Barcelona te verblijven voor werk of vakantie als  toerist, is Barcelona hier om aan jouw woonwensen te voldoen. Wij bieden een brede lijst aan maandelijkse huur appartementen. Onze eigendommen komen in de vorm van een studio, een privé kamer, een appartement, een huis en een jacht. Wij hebben appartementen overal in Barcelona. Wat speciaal aan ons is, is dat wij veel mooie en comfortabele accommodaties hebben met een zeer flexibele huurperiode om de appartementenjacht zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Je kunt kiezen uit een hele lange lijst aan appartementen met alle voorzieningen die je nodig hebt om jezelf thuis te voelen tijdens je verblijf in Barcelona. Contacteer ons voor de beschikbaarheid van de maandelijkse huur appartementen waar je geïnteresseerd in bent via e-mail of via de online klantenservice op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Schattige eenpersoonskamer in centrum Barcelona

Vanaf 402 € / MAAND

Schattige eenpersoonskamer

Deze enkele kamer is gelegen in het stadscentrum, ingericht met een eenpersoonsbed, een houten stoel en een tafel groot genoeg om fatsoenlijk aan te werken. De woonkamer in het appartement heeft een eettafel, twee sofas en een TV.  Het grote raam laat heel veel zonlicht binnen in de kamer. De keuken is volledig uitgerust. De badkamer heeft een douche en een bad. Het gedeelde appartement heeft ook een balkon. De gang heeft meerdere spiegels en een kast voor opslag naast de deur. Er is een conciërge beneden en het gebouw is goed beveiligd met grote ijzeren deuren.

Het maandelijkse huur appartement ligt vlakbij het bekende Parc de la Ciutadella, de Arc de Triomf en de Sagrada Familia. Het is gelegen in een rustige residentiebuurt met gemakkelijke toegang tot supermarkten, bars en restaurants. Het dichtstbijzijnde metrostation, Marina, is op een korte wandelafstand verwijderd. Verder ligt het op een korte wandelafstand van het strand. Gunstig gelegen in het Eixample District met alle hoofdattracties van de stad in de buurt.

Nederlands

APPARTEMENTEN IN BORN VOOR GROEPEN

Vanaf 1400 € / MAAND

Appartement in Born voor groepen

Deze stijlvolle duplex met drie bedden is perfect voor een groep die op zoek is naar een maandelijkse huur appartement in Barcelona. Als je binnenkomt, zal een lange gang met een rode bakstenen muur leiden tot een complete badkamer en twee slaapkamers, waarvan één ingericht met een groot tweepersoonsbed en de andere met 2 gezellige eenpersoonsbedden. Als je verder loopt vind je een L-vormige open keuken en alle apparatuur die je nodig zult hebben tijdens het koken. Achter de keuken leidt het trappenhuis naar een loft met 2 enkele bedden. Het appartement heeft toegang tot een privé balkon en een gemeenschappelijk terras, uitgerust met een gezellige houten tafel en bankjes.

Het appartement is gelegen in de el Born buurt, vlakbij de Arc de Triomf, het Ciutadella park, het Picasso museum en de prachtige pleintjes. De straat heeft verschillende winkels en excellente restaurants, zoals Picnic (populair om te brunchen). De Santa Caterina markt ligt vlakbij, als je voorkeur gaat naar het kopen van verse ingrediënten om thuis te koken. De eigendom ligt ook in de buurt van verschillende bushaltes en het Jaume I metrostation, met directe toegang tot de bekende winkelstraat Passeig de Gracia.

Nederlands

STIJLVOL APPARTEMENT MET ZWEMBAD IN DIAGONAL MAR

Vanaf 1589 € / MAAND

Stijlvol Appartement met zwembad

Dit stijlvolle appartement is gelegen in een nieuw residentiegebouw met een gemeenschappelijk zwembad en tuin. Deze elegante accommodatie kan 4 personen huisvesten en zal elke familie, elk koppel en elke vriendengroep zich thuis laten voelen. De woonkamer is goed verlicht met warme kleuren en zonlicht dat via het balkon binnen schijnt. Er zijn twee ruime dubbele slaapkamers die allebei een grote kast hebben. De moderne keuken is volledig ingericht, inclusief een grote metalen koelkast.

Het residentiële complex ligt op de Diagonal Mar, een toplocatie op maar een paar meter van de zee. Het ligt ook in 22@Barcelona, een stedelijk vernieuwd project dat is toegepast op het voormalige industrieterrein van Sant Marti.  De metrohalte ligt ook vlakbij waar je de L4 kunt nemen.

Nederlands

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

monthly rental

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven