Home / Verblijf / Goedkope appartementen 
Apartments Guell in Barcelona
Apartments Guell in Barcelona

Goedkope appartementen 

Aangezien de prijzen steeds hoger worden in Barcelona, één van de meest bezochte steden in de wereld, zou je denken dat het heel moeilijk is om een prettig en goedkoop appartement te vinden. Maar het vinden van een appartement binnen budget in de stad hoeft niet onmogelijk te zijn. Of je nu een student bent, die zijn geld liever uitgeeft aan reizen en het ervaren van de Spaanse levensstijl dan de huur, of omdat je naar Barcelona komt voor een budget vakantie waarbij het meeste geld naar top tapas restaurants en geweldige avonden uit in één van de vele clubs aan het strand gaat, Barcelona Home kan jou hierbij helpen! Barcelona is een geweldige stad om te wonen en een Goedkope accommodatie betekent dat u echt kunt genieten van alle voordelen die zo’n geweldige stad te bieden heeft. Indien je meer informatie wilt over de goedkope appartementen die beschikbaar zijn op onze website, kan je contact opnemen met iemand van ons personeel of gewoon onze website bezoeken op www.barcelona-home.com/nl en zelf op zoek gaan naar uw ideale verblijf.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STUDIO APpARTeMENT vlakbij PARK GUELL

Van 60 € / NACHT
Van 800 € / MAAND

Studio Appartement vlakbij Park Guell

Studio Appartement vlakbij Park Guell

In dit goedkope appartement in Barcelona kan je gebruik maken van het dubbel bed en een ander bankbed in de comfortabele woonkamer, alsook de volledig uitgeruste keuken, perfect voor een koppel of een kleine familie. Deze geweldige accommodatie is recentelijk gerenoveerd en ligt in een oud gebouw met veel karakter. Vanuit hier ben je dichtbij het wereldbekende Parc Güell en Creueta park in de levendige Gracia buurt. Het hoogtepunt van deze buurt zijn de adembenemende panoramische uitzichten over Barcelona, waarvoor vele toeristen alsook lokale bewoners van ver komen gereisd.

Licentie : HUTB-012373

buttomsNL dutch

Enkele slaapkamer dichtbij de SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Van 375 € / MAAND

Enkele kamer vlakbij de Sagrada Familia, Barcelona

Enkele slaapkamer vlakbij de Sagrada Familia, Barcelona

Dit liefdevolle appartement is gelegen in een vriendelijke residentie buurt, dichtbij supermarkten, bars en restaurants alsook het bekende Park Güell, de emblematische Sagrada Familia en Plaça de Gaudi. Het appartement heeft een gezellige enkele slaapkamer met een grote eiken keuken, comfortabele woonkamer en een ruime badkamer gedeeld met andere studenten of jonge arbeiders. Met hen zal je dit appartement delen wat een goede manier is om vrienden te maken als je nieuw bent in deze geweldige stad.

buttomsNL dutch

APpARTeMENTen GÜELL IN BARCELONA

Van 56 € / NACHT
Van 850 € / MAAND

Appartmenten Guell in Barcelona

Appartementen Guell in Barcelona

Dit recent gerenoveerde mooie appartement heeft een volledig stalen en stijlvol interieur design met minimalistische meubels. Het biedt plaats voor 6 personen, wat dit appartement ideaal maakt voor groepsreizen naar Barcelona zonder veel geld te hoeven uitgeven. Zowel de badkamer als de keuken zijn ingericht volgens dezelfde stijl net zoals de rest van het appartement en zijn volledig uitgerust om uw verblijf prettig te maken. Het is gelegen in de Gracia buurt, omgeven door honderden winkels, cafés, bars en restaurants en is dichtbij één van de populairste attracties van Barcelona; Parc Guell.

Licentie : HUTB-013206

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad gelegen met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

accommodation list

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven