Home / Verblijf / Chique Appartementen in Barcelona
Schicke apartments

Chique Appartementen in Barcelona

Ben je op zoek naar een chic appartement in Barcelona? Laat BARCELONA-HOME je helpen met het vinden van een luxueuze accommodatie in het hart van de stad.
Als je op zoek bent naar iets speciaals voor je trip, als koppel of groep vrienden, dan kan BARCELONA-HOME je een geweldige selectie aan LUXUEUZE APPARTEMENTEN bieden over de hele stad. Appartementen zijn de beste optie in een drukke stad als Barcelona, aangezien het meer privacy en ruimte bied dan een hotel of hostel. Dit allemaal zonder het dure prijskaartje dat bij hotels komt, wat betekent dat je meer geld uit kan geven aan jezelf om de vakantie memorabel te maken.
Of je nou recht in het drukke centrum wilt zitten, of ergens, wat rustiger en vreedzamer, wij hebben de plek voor jou!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DESIGNERS APPARTEMENTEN IN EIXAMPLE

Vanaf 69 € / NACHT 
Vanaf 1500 € / MAAND

p195vjr9qb175k12uh7721hkt6vb9

Dit charmante 2 slaapkamer designer appartement is goed voor koppels of een klein gezelschap. Het heeft een creatieve en rustiek-modern interieur wat goed past bij de rijke architectuur van de stad. Het appartement is perfect voor degene die van kunst houden, gezien de lichte en minimalistische ruimtes erg origineel zijn. De knusse slaapkamers zorgen ervoor dat je een comfortabel verblijf hebt met een volledig ingerichte keuken die in alles voorziet als je besluit voor een kort verblijf.
Het appartement is te vinden in SANT ANTONI, wat een geweldige locatie is in de buurt van MONTJUIC. Sant Antoni is een rustige, residentiële buurt wat goed is als je weg wilt uit de drukke stad. Het is ook in de buurt van de Poble Sec en Sant Antoni metro stations, wat het gemakkelijk maakt om populaire toeristische attracties te bezoeken. Ietwat dichter bij huis kun je het Mercat de Sant Antoni vinden, op enkele minuten lopen.

Vergunning : HUTB-007578

buttomsNL

APPARTEMENT TE HUUR IN DE BUURT VAN PARC DE CIUTADELLA, BARCELONA

Vanaf 1593 € / MAAND

p176du7sng129fcjb1logb474s9b

Dit chique, recent heringerichte appartement kan tot 6 personen onderbrengen. De woonkamer herbergt een moderne en functionele stijl en de grijze en donkere muren worden gecontrasteerd door roze en paarse tinten. De keuken is modern, simpel en uigerust met alles wat je nodig hebt. Elke slaapkamer is ruim en comfortabel; een slaapkamer is voorzien van een groot raam, gericht op de stad, die de warme zon verwelkomt heel de dag lang. Het appartement komt ook met privé balkon die perfect is om een koffie te nuttigen in de ochtend terwijl je van de pittoreske vergezichten geniet. In het district kun je ook CUITAT VELLA vinden, een van de meest charmante locaties van de stad, die de iconische PARC DE CIUTADELLA en de ARC DE TRIOMF herbergt.

buttomsNL

GEWELDIG CHIC APPARTEMENT

Vanaf 175 € / NACHT 
 Vanaf 7800 € / MAAND

p19ofpa2j56rs1h6m16fg18heg9b8

De grote leefruimte is onbetwist het belangrijkste onderdeel van dit geweldige appartement in EIXAMPLE. De donkere meubelen worden gecontrasteerd met lichte witte stoelen en muurdecoratie. Het monochrome thema is ook te vinden in de rest van het appartement en de slaapkamers zijn voorzien van donkere muren met sprankelend witte bedden en linnen. De zichtbare houten balken en houten trim in het appartement geeft de kamers diepte en voegt een onafgewerkte maar toch mooie stijl en ambiance toe aan de woonkamer. De keuken en de badkamer is mooi ontworpen met een zwart-witte metro tegeltjes, wat de kamer een traditionele maar toch afgewerkte look geeft. Gelegen in het populaire Eixample is het appartement dichtbij vele restaurants, bars en winkels en ook op korte afstand van Gaudi’s CASA BATLLÓ en LA PEDRERA

Vergunning : HUTB-006056

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-21 o 16.16.03

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven