Home / Verblijf / Luxe Appartementen Barcelona
luxuriöse apartments

Luxe Appartementen Barcelona

Een LUXE APPARTEMENT is de beste keuze voor degene die een beetje extra willen tijdens hun vakantie. In vergelijking met hotels en hostels hebben luxe appartementen extras die een standaard huur niet hebben, wat betekent dat het meer bied dan de nodig dingen. BARCELONA-HOME heeft een selectie van luxe appartementen te huur, laat ons de perfecte vinden voor je!
De meeste mensen verwachten verschillen tussen een normaal comfortabel appartement en een luxe. Deze zijn meestal een betere keuken, die groter is en met modernere apparaten. Grotere kasten voor meer opslag en het interieur dat meestal nog zorgvuldiger ontworpen is, wat een geweldig gevoel geeft.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Luxe Appartementen Barcelona

Vanaf 146 € / NACHT 
Vanaf 2500 € / MAAND

p19i6vn3061kmk1oh3fbotu61sja11

Een duplex is een appartement met twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een trap. Meestal is de slaapkamer boven, recht boven de woonkamer beneden. Dit type appartementen is perfect voor mensen die op zoek zijn naar wat extra privacy, aangezien de slaapkamer compleet afgezonderd is. Als je een relaxt verblijf wilt dan heeft Barcelona-Home nog meer DUPLEX WONINGEN te huur.
Dit 4 slaapkamer penthuis duplex met privéterras is erg indrukwekkend. Het onberispelijke design omvat een combinatie van elegant parket vloeren, lichte witte muren en een boog ingang. De spectaculaire slaapkamer heeft een groot dubbel bed met een spa-achtige badkamer, wat een luxueus tintje toevoegt. Het appartement heeft ook zijn eigen terras, wat een goede plek is om even te relaxen en van het uitzicht te genieten.

Vergunning: HUTB-003012

buttomsNL

INDRUKWEKKEND APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 4350 € / MAAND

p19ncj5r3eg541ike1rmb16r012qvj

Dit oogverblindende appartement is een triomf van modern design. De mooi ontworpen woonruimte heeft een Scandinavisch tintje in combinatie met een industriële elementen. De woonkamer is overgoten met neutrale, koele grijstinten, met kleine beetjes pastel voor de diepte. De stenen meur breekt met het modernisme en voeg een onafgemaakte maar toch gezellige ambiance toe. The uitzonderlijke slaapkamers zijn opgesteld in een Noors thema, een slaapkamer heeft een laag hangende lampen, wat een geweldige sfeer mee geeft. De keuken en de badkamer zijn opgemaakt met metro tegeltjes, wat een traditioneel en klassieke atmosfeer geeft. Dit unieke appartement is op een paar meter van de populaire winkelstraat, PASSEIG DE GRACIA, waar je ook menig INCONISCHE TOERISTISCHE PLAATSEN kan vinden als Gaudi’s meesterwerken, LA PEDRERA en CASA BATLLÓ.

buttomsNL

LUXUEUZE ZOLDER MET PRIVÉ TERRAS

From 94 € / NIGHT
From 1350 € / MONTH 

p1aefi5eqp153vbqmhkmm9v1nup4

Dit appartement is heel uniek, het heeft een groot buiten gedeelte die zowel zonnige plekken bied alsmede schaduwrijke plekken. Genoeg ruimte om in de zon te bakken, en twee douches waar je in af kunt koelen zonder dat je ook maar naar binnen hoeft. Er is ook een eetruimte buitenshuis en een relaxte hoek met banken en een flat screen TV, ideaal voor films. Alle 3 de slaapkamers zijn knus en smaakvol ingericht, ze zijn voornamelijk modern met een paar natuurlijke, organische elementen zoals het schilderij van een jungle. Een van de slaapkamers komt met een studeerhoek met een smalle tafel en stoel, zodat je nog wat werk gedaan krijgt op vakantie. Het appartement is te vinden in het mooie Sant Antoni, dichtbij de PLAZA ESPANYA en MONTJUIC.

Vergunning: HUTB-001789

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-23 o 11.44.28

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven