Home / Beste plaatsen / Bagageopslag Barcelona- Beste services
Luggage Storage Barcelona – Best Services

Bagageopslag Barcelona- Beste services

Heb je ooit gewenst dat je iemand had die jouw bagage kon dragen naar de eindbestemming nadat je uit het vliegtuig, de trein of het cruise schip kwam? Heb je ooit gewenst dat je je kostbare tijd kon besteden aan sightseeing in de plaats van te wachten op het inchecken? En na het uitchecken, wenste je toen ook niet dat je niet met die vervelende koffers moest rondlopen terwijl je op je laatste dag nog wat sightseeing deed? In de plaats van je energie te spenderen aan het rond sjouwen met je bagage, kan je je energie beter sparen voor het feesten in Barcelona. Daarom hebben voor jouw gemak en veiligheid hier sommige van Barcelona’s beste bagageopslag diensten weergegeven. Want uiteindelijk ben je het meest kwetsbaar wanneer je met je bagage rond sleept.

Hier vind je de 3 beste bagageopslag services in Barcelona:

#1 Baggage Drop Service Barcelona

  • bagage drop service
  • bds
  • BDS Barcelona

BDS Barcelona is een bagage opslagbedrijf dat de bagage van klanten ophaalt of afzet. De bagage zal verzegeld worden met een unieke streepjescode en de opslag wordt constant in de gaten gehouden door beveiligingscamera’s tot het geleverd is. Als u te laat aankomt op uw bestemming, tijdens de drop-off, kunt u gewoon het bedrijf bellen, het personeel zal op u wachten op de aangegeven bestemming. De prijs hangt af van de grootte van uw bagage en de duur van de opslag. Met hun PREMIUM SERVICE biedt het bedrijf ook veilige en comfortabele taxi transfers die je via hun website kunt boeken. Daarnaast, kunnen de feestbeesten die willen feesten tot ’s ochtends vroeg voordat ze hun vliegtuig moeten halen, genieten van de BDS NIGHT DELIVERY SERVICE waarbij de bagage heel de nacht veilig wordt opgeslagen en de volgende ochtend rechtstreeks op de luchthaven wordt geleverd!

Dus waar wacht je nog op? Boek bij hen en geniet van elke minuut van uw verblijf in Barcelona!

For all Barcelona Home clients, we offer a special discount of 10 % from the reservation online. Type ” BH10″ in the Promo code box and enjoy the BDS service at a lower price! 
Adres: Carrer de Balmes 89,  Barcelona ( hoofdkantoor )
Telefoonnummer: +34 640 768 090

Geïnteresseerd in een verblijf in de buurt? Bekijk onze appartementen in Eixample!

#2 Get Bag Service

  • Logo-GET-BAG
  • get bag service
  • get bag service 1

Get Bag Service is een bagageleveringsdienst die ervoor zorgt dat je gemakkelijk door de stad kunt reizen door jouw bagage op te halen op de luchthaven, de cruiseterminals, het treinstation of vanaf jouw hotel en het te brengen naar de gewenste locatie in de stad. Deze efficiënte service is ontworpen voor diegene die een gemakkelijkere, snellere en minder stressvolle manier van pendelen willen ervaren. De services zijn veilig en betrouwbaar, elke koffer is veilig vergrendeld, gecheckt en verzekerd tot €1,500. Jouw koffer kan ook opgespoord worden met een GPS systeem. Hoe professioneel is dat?! Het enige wat je moet doen is online boeken en de ophaal tijd en locatie te kiezen.

Buiten bagage vervoer in de stad, KAN GET BAG JOUW BAGAGE OOK TERUG NAAR HUIS OPSTUREN, of sla het op in hun LEFT LUGGAE CENTER vlakbij de SAGRADA FAMILIA in de Rosselló Straat 399.

Adres: Carrer del Rosselló, 399, 08008 Barcelona
Telefoonnummer: +34 603 823 099
Email: [email protected]
Website: getbagservice.com

Geïnteresseerd in een verblijf in Barcelona? Check onze appartementen!

#3 Locker Barcelona

  • locker barcelona
  • barcelona luggage
  • LOCKER05

Locker Barcelona heeft 300 verschillende opslagplaatsen om jouw spullen veilig op te slaan en het heeft zelfs een speciale opslagplaats voor een groep om hun spullen samen te houden. De opslaglocker is beschikbaar in verschillende maten. Ook al heb je een item met een moeilijke maat, Locker Barcelona heeft er een opslagplaats voor. De prijs van de locker varieert afhankelijk van de maat. De lockers zijn beveiligd met beveiligingscamera’s. Het bedrijf is gelegen in het stadscentrum, vlakbij Plaza Catalunya, dus het is gemakkelijk te bereiken. Ook verhuren ze er scooters, fietsen en kinderwagens.

Adres: Carrer Estruc 36, Barcelona
Telefoonnummer: +34 933 028 796
Email: [email protected]
Website: lockerbarcelona.com

Geïnteresseerd in een verblijf in de buurt? Bekijk onze appartementen in Eixample!

Bagage opslag locaties

BEKIJK MEER BAGAGEOPSLAG SERVICES IN BARCELONA

 

featured image credits: media.luggagepros.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven