Home / Verblijf / Appartementen met zwembad Barcelona
Pool Apartments Barcelona

Appartementen met zwembad Barcelona

Barcelona is een gezegende stad met prachtige architecturen, een dynamisch nachtleven en fantastisch Mediterraans weer, met heen heldere lucht en gemiddeld minder dan 640mm aan regen is het niet gek dat vele toeristen zich wanen naar Barcelona. Maar wat is er nog beter dan te kunnen geniet van de zon, heerlijke temperatuur en de strak blauwe lucht? Juist, uw eigen privé appartement met zwembad om in rust van het Mediterraanse weer te kunnen genieten! Wij hebben onze De top 3 appartementen met zwembad in  Barcelona op een rij gezet.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Appartement met terras en zwembad

Voor      102€ / Nacht
Voor 2415€ / Maand

1

Een van onze favoriete appartementen in Barcelona is deze centraal gelegen design appartement met een sober, wijn kleurige leefruimte met een knusse band, zacht tapijt en een een uniek Miró geïnspireerd kunstwerk wat aan de muur hangt. De slaapkamer is net zo smaakvol ingericht met soepele kleuren en een comfortabel enkel en dubbel bed. Ook hebben de slaapkamers toegang tot het balkon, wat creëert voldoende ruimte en laat veel daglicht door. Een mooi  4 m² terras met houten tafel en stoelen is de perfecte plaats om van een glas wijn te genieten en voor een heerlijk diner.

Eenmaal op het dak vindt u een fantastisch zwembad met een groot terras met lounge stoelen en een parasol om u te beschermen tegen de vele stralen van de zon. De lounge ruimte doet u denken aan een spa en die zou zeker een aandenken zijn aan uw verblijf. Het appartement bevind zich een paar meter van de bekende Arc de Triomf en van het metro station.

Voor diegene die willen genieten  in de vroege morgen met een wandeling kunnen vanuit het appartement lekker lopen in  La Ciutadella, wat is Barcelona’s grootste publieke park. Ook ligt het appartement dichtbij de buurt El Born, met bekend is om fantastische tapas restaurants, pleinen en unieke winkels.

License : HUTB-001973

buttomsNL

Corporate verhuur in Barcelona

Voor        96€ / Nacht
Voor 2530€ / Maand

a1

Stel een appartement voor wat is prachtig met een terras en een zwembad in een van de meest dynamische buurten en in een buurt met veel cultuur. Het appartement het het fantastische Gracia heeft het. Dit duplex appartement is gekarakteriseerd met een verbluffend design met elegante grijze muren, planten en een rood vloerkleed in de leefruimte. De moderne keuken is groot, met een kookeiland en genoeg ruimte om te dineren met gasten. Een wentel trap die leid naar de tweede verdieping met een grote moderne badkamer en twee ruime slaapkamers, gedecoreerd met kleurrijke kussens en beddengoed.

De pièce de résistance van dit appartement is het zwembad met een verbluffend 35 m² terras, met comfortabele lounge stoelen en een houten vloer, perfect om lekker te zonnen. Het appartement ligt op een wonderschone locatie dichtbij Passeig de Sant Joan in de buurt Gracia, een buurt met prachtige straten, pleinen en diverse goede restaurants, cafés en boutiques.

License : HUTB-002893

 

buttomsNL

Huur een appartement met een gedeeld zwembad

Voor      88€ / Nacht
Voor 1500€ / Maand

z1

Dit mooi en moderne appartement is op de 15de etage van een nieuw gebouwd gebouw met een prachtig uitzicht over de stad. Het heeft een groot zwembad voor groepen of vrienden die verblijven en een duik willen nemen. Het interieur is verrassend, met twee ruime slaapkamers, twee badkamers een eetkamer met een grote tafel met stoelen en een leefruimte waar een mooie zwart leren bank staat met een groot flatscreen TV. Er is ook een ruimte keuken om groots te dineren, een grote glazen deur die leid naar het prive terras wat een spectaculair uitzicht heeft over Torre Agbar en de Mediterraanse kust. Wat hebt u nog meer nodig voor een romantische diner voor twee!

Het gebouw heeft een massief zwembad omringt met een dekvloer om lekker te loungen met uw favoriete boek. Het zwembad is lang en u kunt er gemakkelijk baantjes trekken. Het is ook een goede optie om lekker te luieren savonds, lounging bij het zwembad na een drukke dag. Het appartement is gelegen bij  Diagonal Mar. Een paar minuten van het metro station Selva de Mar, die een snelle verbinding bied met de rest van de stad. Het is ook een kleine wandeling naar een aantal prachtige parken en het Mar Bella strand.

License : HUTB-003921

buttomsNL

Als u nou een lang termijn verblijf zoekt of voor een weekend weg, in Barcelona moet u zijn. Deze appartementen met zwembad zijn zeker een goede keus om te relaxen en comfortabel te verblijven! Dus pak uw favoriete boek, uw zonnebril en wat zonnebrand en ga naar deze Mediterraanse plek om te genieten van zon, zee, zwembad.

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Kijk naar onze speciale deals op appartementen door heel Barcelona heen!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-11-03 a las 12.23.07

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven