Home / Verblijf / Hoge Appartementen in Barcelona
p1a48gk737rsp1uj31eo1q1hhdl5

Hoge Appartementen in Barcelona

Als je op zoek met naar een ACCOMMODATIE OP DE BESTE PLEKKEN in de stad, dan moet je gaan voor een HOOG APPARTEMENT BIJ BARCELONA-HOME. Deze appartementen zijn speciaal geselecteerd vanwege hun geweldige locaties in de meest elegante delen van het centrum van Barcelona. Ze zijn vooral goed in verbinding met de rest van de stad, wat betekend dat je makkelijk toegang hebt tot alle bezienswaardigheden. Niet alleen dit, ze hebben ook een hoge kwaliteit luxe meubelen en garanderen dat je verblijf een succes is.

Er is een aanbod aan hoge appartementen waaruit je kunt kiezen, van appartementen voor families tot luxueuze penthouses, de keuze is aan jou! Neem een kijkje hieronder om te zien welke appartementen te huur zijn.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

FAMILIE APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT OP DE KATHEDRAAL

Vanaf 1478 € / MAAND

p19og8ckbsa7c1cculoi1d5p12624

Dit ongelofelijke 3 SLAAPKAMER APPARTMENT is specifiek voor families of kleine gezelschappen. Het design is conservatief maar modern met betegelde vloeren en trendy meubels. De grote woonkamer heeft spectaculair zicht op de Sant Felip Neri kerk, die je kan bezoeken. De keuken met Noors design heeft een bar die verbonden is met de woonkamer, wat het makkelijk te bereiken maakt. De grootste slaapkamer heeft zicht op de Palau Episopal, wat geweldig is om wakker mee te worden. Het appartement is te vinden in de GOTSHISCHE WIJK, die erg populair is onder toeristen. De PLAZA REIAL is in de buurt, met een scala aan bars en restaurants waar je in de avond kunt vertoeven.

buttomsNL

PRACHTIG PENTHOUSE IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

From 220 € / NIGHT
From 4500 € / MONTH

p19lm8nmvf15jd1erk1ct8le15m8s

Dit uitzonderlijke appartement is de definitie van luxe. De unieke mix van rustieke en moderne appartementen zorgen voor een onafgemaakte maar relaxte sfeer. De ruimtelijke woonkamer is ongekend de meest in het oog springende onderdeel van dit appartement. De spectaculaire hoge plafonds zijn bijna 5 meter hoog en met de spiegel, grote bank en comfortabele kantoorruimte krijg je een professionele look. De keuken is modern, simpel en volgepakt met alles wat je maar nodig hebt om te koken. Het appartement is te vinden in een gebouw die ontworpen is door de Catalaanse architect Cadafalch, op slechts een korte wandeling van Las Ramblas, Plaça Catalunya, het hart van de stad en twee van Gaudi’s beroemde werken: de Casa Battló en La Pedreda.

Vergunning : HUTB-001245

buttomsNL

SPECTACULAIRE APPARTEMENT BIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf 1466 € / MAAND 

p19prk7p931i9t10j0t9t35sson9

Deze lichte en simpele appartement is te vinden op slechts een paar stappen van het epicentrum voor transport, de Plaza Espanya, waar je toegang hebt tot de rest van stad via metro, bus en trein. De mooie leefruimte heeft de meeste originele elementen behouden, inclusief de hoge plafonds en de mooie geboogde doorgangen. De ruimtelijke woonkamer heeft een kleurvolle collectie van decoratieve elementen in verschillende stijlen: een jaren 70 tapijt, groene planten aan de muur en het grote, houten Afrika aan de muur. Het appartement bestaat uit 3 dubbele en een enkele slaapkamers, waar tot 7 personen in kunnen verblijven. Alle slaapkamers zijn mooi ontworpen houden, net als de rest van het appartement, de vintage look vast – antieke bruine meubelen gecombineerd met gekleurde kussen en decoratieve dingen. Het appartement bied niet alleen een geweldig interieur, maar ook een geweldige locatie in de stad.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-24 o 14.12.53

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven