Home / Verblijf / Appartementen in Port Olimpic Barcelona
Apartments in Port Olimpic Barcelona

Appartementen in Port Olimpic Barcelona

Port olimpic is een van de meest erkende buurten van Barcelona. Je kan er enkele van de meest bekende clubs ter wereld vinden zoals Opium en Pacha maar ook enkele van de beste restaurants. Je kan genieten van de mooiste stranden overdag of een leuke wandeling maken over de dijk. Zowel toeristen als trendy locals zijn terug te vinden in dit deel van de stad wat zorgt voor een vibrante en bruisende sfeer. Bewonder de moderne gebouwen, de adembenemende hotels en het iconische monument van een Peix (vis) door Frank Gehry. Port Olimpic is gelegen in het centrum van Barcelona en is dus de perfecte locatie wanneer u wil genieten van de prachtige cultuur in de stad. Je kan er ook genieten van actie, zo worden er vele watersportactiviteiten georganiseerd en is er ‘s avonds de mogelijkheid om te genieten van een bruisend nachtleven. Hier zijn enkele van de beste appartementen in Port Olimpic Barcelona!

3 slaapkamer appartment

Vanaf 174€ / NACHT

Flat in Villa Olimpica

Dit frisse en luxueuze appartement is gelegen in het hart van Port Olimpic. De prachtige woonkamer wordt overdag gevuld met zonlicht en biedt een pracht uitzicht. De decoratie bestaat uit klassieke touches en wordt aangevuld door houten elementen zoals de vloer en de grote ramen die een warme en uitnodigende gevoel bezorgen. Al de kamers zijn aan de buitenkant wat er voor zorgt dat iedere kamer overdag gevuld wordt met natuurlijk licht. Het appartement beschikt over een balkon waar je kan genieten van een Mediterranen bries. De keuken en de badkamers zijn zowel modern als functioneel en zijn volledig uitgerust.

In de buurt van dit appartement bevinden zich vele restaurants waar je kan genieten van traditionele gerechten. Ook Park Ciutadella is een bezoekje waard. Er is de mogelijkheid om er te genieten van een bruisend nachtleven in de hipste clubs en bars.

License : HUTB-007640

buttomsNL

Modern appartment in Port Olimpic

Vanaf 3265€ / MAAND

Apartment in Villa Olimpica

Dit prachtige appartement is gelegen in een modern en nieuw appartementsgebouw in het hart van Port Olimpic. Het beschikt over een klein terras waar je kan genieten van een prachtig zicht en de zonsondergang. De open woonkamer is ingericht met elegante en moderne meubels in neutrale kleuren die een warme en uitnodigende sfeer brengen in het appartement. De keuken en de slaapkamers beschikken over ramen waardoor het appartement wordt verlicht met veel natuurlijk ligt. Er is genoeg ruimte voor families of groepen. Het appartement is gesitueerd in Port Olimpica waardoor je kan wandelen naar het strand, bars, clubs en restaurants.

buttomsNL

Zeilboot in Port Olimpic

Vanaf 1500€ / MAAND

Stay in a boat in Barcelona!

Maak je verblijf extra speciaal en verblijf in een van de gezellige zeilbootjes. Deze buitengewone accommodatie biedt al het comfort van een gewoon appartement. Deze boot is aangemeerd bij de Olympic Port van Barcelona, gelegen op 5 minuten van de beste stranden van de stad en op minder dan 10 minuten verwijdert van het mooie stadscentrum. De boot zelf is beschikt over een elegante inrichting en een ruime woonkamer om je verblijf gezellig en luxueus te maken. Er zijn 2 slaapkamers die slaapplaats bieden voor 6 personen.

De haven staat in verbinding met elke hoek van de stad, de bus en de metro zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Dicht bij de haven zal je stranden vol met restaurants, bars en de beste clubs van Barcelona terug vinden. Geniet van je verblijf in Barcelona in een eerste klas zeilboot en wordt omringt door de mooie omgeving, de fantastische zee en een adembenemend uitzicht!

buttomsNL

 

Natuurlijk maakt het niet uit waar u besluit om een appartement in Barcelona te huren, u bent verzekerd om een onvergetelijke tijd te hebben dankzij alle ongelooflijke dingen om te doen en te zien in deze prachtige stad!

Looking for a place to stay in Barcelona? Check Barcelona Home offers many more options of apartments through out Barcelona at affordable prices! View more apartments in Barcelona

 

 

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven