Home / Over Barcelona / Girona Vliegveld
Girona airport

Girona Vliegveld

Girona vliegveld is gelegen op ongeveer 10 kilometer van Girona en 85 kilometer van Barcelona, maar beide steden zijn makkelijk te bereiken vanaf hier. Vanaf Girona vliegveld kunnen passagiers ook andere bestemmingen makkelijk bereiken, zoals de Costa Brava, Andorra en Perpignan. De populariteit van dit vliegveld is snel gestegen in de afgelopen paar jaar door de goedkope vliegtuigmaatschappijen die op dit vliegveld vliegen.

Vind nu uw accommodatie!

Hoe kunt u Girona bereiken:

Met de bus vanaf Sagalés kost dit ongeveer €2.50 en duurt het rond de 20 tot 30 minuten.

Hoe kunt u Barcelona bereiken :

Bus: Vanaf Sagalés kunt u een single ticket kopen voor €16, een retourtje is €25. De bus arriveert op North Station in Barcelona, dit is het dichtstbijzijnde metro station vanaf hier is Arc de Triumf (L1). U kunt de tijdschema’s vinden op Sagalés website, deze zijn normaal gesproken afgestemd op de aankomsttijden op het vliegveld.

Trein: Als u de trein wil nemen moet u eerst de bus nemen (of een taxi) naar het stadscentrum van Girona en vanaf daar de trein naar Barcelona. Dit zal u ongeveer €10.50 kosten en u kunt de up-to-date tijdsschema’s en exacte prijzen vinden op http://www.renfe.com/. Veel mensen vliegen op het vliegveld in Girona wanneer zij Barcelona bezoeken. Als u op zoek bent naar een accommodatie voor tijdens uw verblijf, bezoek dan www.barcelona-home.com.


Informatie

Adres: 17185 Vilobi de Onyar. Girona, Gerona ‎‎

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven