Home / Verblijf / Circuit appartementen Barcelona
Circuit Apartments Barcelona

Circuit appartementen Barcelona

Als u een levendige homo en lesbische scène wilt, kom dan zeker naar Barcelona. Vooral Eixample is het meest levendige en centrale district van Barcelona, beter bekend als ‘Gaixample‘. Het is een gebied dat ongeveer vijf tot zes blokken ten zuidwesten van de beroemde high-end winkelstraat, Passeig de Gracia ligt. In 2005 werd Spanje het vierde land dat het homo huwelijk legaliseerde. Tegelijkertijd wordt ook transgenderisme steeds meer geaccepteerd. Elk jaar organiseert Barcelona het grootste homo festival in Europa, tijdens de zomer in Sitges, een stad die in de provincie van Barcelona ligt.

Barcelona is vrij tolerant op de openheid van homo en lesbi koppels. Er zijn verschillende homo bars en clubs verspreidt in Barcelona. Ze organiseren regelmatig feestjes dus houdt de party flyers in winkels en bars in het Eixample district in de gaten. Indien je wenst om dichtbij deze bars en clubs te verblijven, Barcelona heeft verschillende opties voor jou om uit te kiezen. Om meer te weten te komen over de Circuit appartementen waarin je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op via email of via de klantenservice chat-bar op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

HUUR APPARTEMENT IN EIXAMPLE

Vanaf   120€ / NACHT
Vanaf 2200€ / MAAND

Huur appartement Eixample

Dit prachtige appartement in de vredige Sant Antoni buurt heeft een witachtig interieur, dat zorgt voor een gevoel van puurheid en netheid. Het is beschikbaar voor korte of lange termijn verblijf. De woon- en eetkamer ontvangen veel zonlicht via grote elegante balkondeuren. De woonkamer heeft een grote bank, waarop je twee extra gasten kunt laten slapen. Naast de eetkamer, vind je een volledig uitgeruste keuken. Er zijn vijf comfortabele slaapkamers – 3 éénpersoons en twee tweepersoons slaapkamers, waarvan één met een balkon, dat ook toegankelijk is vanuit de woonkamer. Al deze slaapkamers hebben een grote kast waarin je je kleren kunt opbergen. Je zal ook beschikken over twee nette badkamers.

Het appartement ligt vlakbij veel bekende theaters en muzieklocaties, inclusief BARTS, Sala Apolo en Teatre Condal. Je zal ook op korte wandelafstand gelegen zijn van Carrer Blai, een drukke straat met excellente en goedkope tapas bars. Als je verkiest om thuis te koken, raden we je zeker aan om de Sant Antoni markt te bezoeken, waar je verse lokale producten kunt vinden.

Licentie: HUTB-005858

buttomsNL dutch

Kosmopolitisch appartementen Barcelona

Vanaf      101€ / NACHT
Vanaf 1900€ / MAAND

Kosmopolitische Appartementen

Deze charmante studio is volledig gerenoveerd met een Scandinavische stijl, een parket vloer en warme toon decoraties. Het ontvangt voldoende zonlicht via de glazen deuren die naar het balkon leiden. Het raam naast het bed zorgt ook voor natuurlijk zonlicht om mee wakker te worden.  De originele balken van het gebouw daterend uit de 18e eeuw zijn bewaard gebleven. Er is ook een keuken volledig uitgerust om te koken. Dit gezellige appartement is perfect voor koppels of vrienden die graag in een gastvrije sfeer willen wonen.

Het ligt in het modieuze district van Barcelona, El Born, gekarakteriseerd door de Santa Maria kerk en het Picasso Museum als ook zijn bohème en kosmopolitische sfeer. Voor het nachtleven, vind je veel verschillende bars en terassen zoals Xampanyet of El Copetin en geweldige restauarants zoals Sagardi.

Licentie : HUTB-002182

buttomsNL dutch

Goedkope en chique huurappartementen

Vanaf        72€ /NACHT
Vanaf 1500€ / MAAND

app 3

Dit elegante boetiek appartement ligt in het hart van Eixample. Het platfond bestaat uit rustieke balken. Het is ingericht met een bank voor een televisie en een eettafel. Er schijnt voldoende zonlicht binnen via de glazen deur die naar het privé balkon leidt. De vloer is gemaakt van glad hardhout. Zijn lange gang lijkt op een modern art museum. De ruime slaapkamers zijn goed verlicht. De keuken is volledig uitgerust. De binnen potplanten helpen de lucht van de ruimte te verbeteren.

Het appartement is centraal gelegen en goed verbonden met veel van Barcelona’s grootste toeristische attracties  via de metro en de bus, zoals Plaza Espana, de Fira de Barcelona en de Magische Fontein van Montjuïc. Om de levensstijl van de locals te ervaren, bezoek de dichtbij zijnde Mercat de Sant Antoni of dineer in de levendige Poble Sec buurt, bekend voor zijn geweldige restaurants en bars.

Licentie : HUTB-007576

buttomsNL dutch

 

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check onze speciale deals op apartments overal in de stad Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

mapp

 

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven