Home / Verblijf / Rode Appartementen Barcelona
Red Apartments Barcelona

Rode Appartementen Barcelona

Er is geen twijfel over mogelijk dat de kleur rood staat voor passie en liefde. Dat is precies hoe wij bij BARCELONA HOME ons voelen over de mooie stad Barcelona. We bieden KORTE TERMIJN ACCOMMODATIES en LANGE TERMIJN ACCOMMODATIES in alle kleuren, vormen en groottes. Hier is een lijst van onze drie favoriete RODE APPARTEMENTEN IN BARCELONA, voor de romanticus.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STUDIO TE HUUR VLAKBIJ PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Vanaf 1400€ / MAAND

STUDIO TE HUUR VLAKBIJ PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Dit fantastische STUDIO APPARTEMENT IN BARCELONA komt met een vibrerend rood en wit kleurenschema die je in de stemming brengt om de artistieke kant van Barcelona te ontdekken. De ingang leid naar een open keuken met moderne accessores en lichte, roestvrijstalen aanrechten met een kleine eetruimte en een groot bed omringd door een panorama aan ramen die veel licht binnenlaten door de dag heen. Gladde granieten vloeren en stalen deuren worden gemengd met licht rode stoelen en decoratieve elementen. Het interieur geeft een frisse stijl, perfect voor een jong koppel of eenkoppige gezelschappen.
De ACCOMMODATIE MET LIFT is gelegen in Sants-Montjuïc, op enkele stappen van het grote vervoersknooppunt Plaza d’Espanya met snelle toegang tot Sants trein station, het vliegveld en de rest van de stad. In de buurt vind je ook het Barcelona Trade Fair (Fira de Barcelona) en de berg van Montjuïc, met veel toeristische attracties, onder andere de Font Magica en het Nationale Museum van Barcelona. Het is een geweldige buurt met tal van levendige restaurantjes en bars, een goede plek om Barcelona te verkennen.

buttomsNL dutch

ZOLDER MET EEN EIGEN TERRAS IN BARCELONA

Vanaf     50€ / NACHT
Vanaf 1050€ / MAAND

ZOLDER MET EEN EIGEN TERRAS IN BARCELONA

Een van de meest populaire RODE APPARTEMENTEN IN BARCELONA is dit fabuleuze zolder appartement met zijn licht rode en witte muren, rode leren sofa en rode en witte stoelen rondom een mooie glazen tafel. Een set van rode trappen leid naar een 15 m2 opgehoogd privé terras, uitgerust met een tafel en stoelen. Echt een geweldige plek om te relaxen in de Mediterrane zon op elk moment van de dag. Het terras is ook bereikbaar vanuit de knusse dubbele slaapkamer, die voorzien is van een comfortabel bed met een rode achterkant en rode nachtkastjes, samen met een rood gordijn. We houden vooral van de ingelijste foto’s van de Catalaanse Modernistische artiesten die te vinden zijn door het appartement heen.
Dit APPARTEMENT MET TERRAS IN BARCELONA is te vinden op enkele minuten van Plaza d’Espanya, Parc de Joan Miro en de buurt Poble Sec, bekend om zijn fantastische bars en restaurants. Je bent ook op enkele meters van Hostafrancs (L3) metro station, met directe toegang tot belangrijke toeristische trekpleisters, waaronder de Gotico buurt, Plaza Catalunya en de beroemde Passeig de Gracia.

Licentie : HUTB-001181

buttomsNL dutch

HUUR PLAZA ESPANYA APPARTEMENT

Vanaf 1400€ / MAAND

HUUR PLAZA ESPANYA APPARTEMENT

Liefhebbers van rood, kom samen! We hebben de perfecte LANGE TERMIJN ACCOMMODATIE IN BARCELONA voor jou. Deze RESIDENTIE IN PLAZA D’ESPANYA komt met een ruimtelijke inkomsthal, die leid naar een woonkamer met lichte rode muren en banken. Tegenover deze rode hoek vind je zwart-witte gordijnen die geweldig matchen met het design. Verder door vind je drie slaapkamers met een fris thema om je thuis te laten voelen. Het appartement komt met een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser om comfort te garanderen.
Dit appartement met drie slaapkamer is te vinden enkele stappen van het Rocafort (L2) metro station, met snelle toegang tot Plaza Catalunya, Plaza Universitat en Plaza Urquianona, enkele van de meest bekende pleinen in het centrum van de stad. Als je richting het oosten gaat kom je bij Sant Antoni, bekend vanwege zijn bekende markt, die momenteel verbouwd word. De regio staat bekend om zijn traditionele tapas bars en het is ook in de buurt van El Raval.

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2016-01-07 a las 17.50.14

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven