Home / Kulturen / Piknic Electronik
piknic bcn featured

Piknic Electronik

Strålande solsken, leende ansikten, en frisk vindpust och utsikt över hustaken i Barcelona Det är alltså dags för Piknic Electronik. Atmosfären är fylld utav glädje att du glömmer nästan tid och rum, linbanorna nästan flyter obemärkt över huvudet på dig, människorna fångas upp av rytmen och höjer sina glas. De som kommit ensamma befinner sig i underhållande konversationer bara minuter senare. På en gång, känner du dig bekväm med alla öppna och glada människor runt omkring. Det är söndag. En dag där du glömma tiden. För att det är Piknic tiden.

Hitta ditt boende nu!

 

Vad är Piknic Electronik?

Piknic Electronik är den bästa friluftsfest i Barcelona! DJ: s från hela världen uppträder på Piknic Electronik. Piknic äger rum varje söndag från 13:00 till 10:00 på trädgården Joan Brossa i Montjuïc. Festivalen är lämplig för både vuxna och barn; familjer kan njuta av en rolig dag full av aktiviteter och bra musik. Det finns olika områden på Piknic Electronik; vuxna områden och områden för barn.

Det är inte bara en vanlig utomhusfestival. Piknic Electronik är speciell eftersom det är den perfekta platsen för familjer och vänner att vara tillsammans och njuta av elektronisk musik och samtidigt vara i en grön miljö där du kan njuta av några drinkar och god mat. Festen äger rum på Montjuïc, så när du sätter upp händerna i luften njuter av musiken, har du en fantastisk utsikt över Barcelona.

Praktisk Information

Vart?
Joan Brossa Gardens, Montjuïc, Barcelona

När?
KOLLA IN HEMSIDAN PÅ SÖNDAG MORGON OM DET SKULLE VARA REGNIGT DEN DAGEN! (FINNS RISK ATT DET STÄLLS IN VID REGN)

Biljetter
P10: €115 (Inträde i 10 dagar av Piknics)

Dags biljett:
– Inträde: €15
– Inträde  (innan 16:00): €13
– Inträde (med Carnet Jove): €11
– Barn under 12 år: fri

Säsongs biljett: inte tillgänglig

Transport
Tunnelbana (Metro): Station; Montjuic cable car, Parc de Montjuic station.
Linbana (teleferic) som avgår från station: Paral·lel (tunnelbane station) , gå av vid station Mirador. För mer information hänvisar vi er till den officiella hemsidan.
Buss: Linje 150, Parc/Montjuïc, gå av vid: Pl de la Sardana.
Till fots: Piknic Electronik ligger enbart ca 15 minuters promenad ifrån Poble Sec.
Bil: Det finns gratis parkering tillgänglig, när du kommer till Montjuïc så är det bara att följa “Castell P” skyltningen.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv culture-barcelona-sv musik-och-evenemang nyheter

Boende Barcelona


Scroll To Top