Home / Velkommen

Velkommen

At finde boende i Barcelona, hvad enten det er  lejligheder eller værelser, kan være en besværlig og tidskrævende proces. Barcelona-Home kan hjælpe dig med at finde og leje nyrenoverede lejligheder, luksuriøse taglejligheder, atelierer og værelser. Der er mulighed for at leje i dage, uger eller måneder til en konkurrencedygtig pris, eller rettere, de laveste priser i byen.
 

Barcelona-Home blev grundlagt i 1990, i relation til det stigende turistmarked, og har derfor over 20 års erfaring inden for feltet. Vi har gennem tiden, hjulpet alt fra nygifte ægtepar på deres bryllupsrejse, skoleklasser på studietur,  tregenerations-familier på jubilæums- eller fødselsdagsrejse, pensionister eller studerende med at finde det ideele sted for dem og deres budget.
 

At booke et sted gennem os er sikkert og komfortabelt. Der er mulighed for at booke og check-in 24/7. Vores team vil med glæder hjæpe med at besvare spørgsmål og vise byens hotspots og de lokale favoritter og seværdigheder. For at gøre en lang historie kort, ved at booke hos Barcelona-Home har du derfor større mulighed for at kunne koncentrere dig om at planlægge din tid i fantastiske Barcelona.

 

 

 

 

 

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Scroll To Top