Hjem / Velkommen

Velkommen

Finne overnatting i Barcelona, enten leiligheter eller soverom i delte leiligheter, kan være en heller komplisert og tidkrevende oppgave. Barcelona-Home kan hjelpe deg med å finne og leie nylig reformerte leiligheter, penthouse, studioer og rom, i dager, uker eller måneder, i hjertet av byen til meget konkurransedyktige, eller snarere, de beste prisene i byen!

 

Grunnlagt i 1990, i forhold til den økende turist-markedet, Barcelona-Home har over 20 års erfaring i feltet. Vi har hjulpet nylig gift par på sine bryllupsreiser, skoleklasser spring break, familier med tre generasjoner feirer jubileer og bursdager, pensjonerte venner og studenter for å finne det ideelle stedet for dem og deres budsjetter.

 

Booking overnatting hos oss er trygt og behagelig, kan både bestilling og innsjekking gjøres 24/7. Vårt team vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og vise deg byens hotspots og lokale favoritter. For å gjøre det kort, booking med Barcelona-Home gir deg mer tid til å planlegge turen og nyte din tid i den fantastiske byen Barcelona!

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Gå til toppen