Home / Over Barcelona / Handige bagageoverdracht in Barcelona? Bagage Drop Service!
Baggage Drop Service

Handige bagageoverdracht in Barcelona? Bagage Drop Service!

Als je niet belast wilt worden met zware bagage tijdens het rondreizen door de stad, en je hebt geen toegang tot een veilige plaats om je bagage op te bergen, dan is Baggage Drop Service er om aan jouw onvervulde vraag te voldoen. BDS Barcelona biedt toeristen een bagageoverdracht service in Barcelona. Zij halen jouw bagage op de gewenste locatie op en bewaren het veilig. Later geven ze jouw bagage terug op de afgesproken tijd en bestemming.

Bekijk hieronder wat Baggage Drop Service jou te bieden heeft:

Het proces

  • Eerst reserveer je online door het formulier in te vullen en de ophaal en afzet locaties van de bagage te selecteren.
  • Op de dag van de pick-up, zal het BDS personeel naar de afgesproken plaats komen op de gevraagde tijd. De betaling kan zowel in cash als met credit card betaald worden.
  • Daarna zal jouw bagage verzegeld worden met een unieke streepjes code om opgeslagen te worden in faciliteiten met beveiligingscamera’s tot aan het moment van de levering.

Indien je te laat aankomt op de afgesproken plaats, kan je hen gewoon bellen en zal het BDS personeel op je wachten. Voor bagage pick-up/drop-off locaties in de stad kan je het adres zelf kiezen. Echter, moet je voor luchthavens, cruise havens en bus en treinstations de website checken voor meer informatie over de ontmoetingspunten en de routebeschrijving over hoe je het kunt bereiken. De ontmoetingspunten zijn gemakkelijk herkenbaar en bereikbaar.

Betaalbare prijzen

bds

De prijs van de service varieert afhankelijk van de grootte van de bagage en de duur van de opslag. Voor een opslag van minder dan 24 uur, een handbagage of een groter formaat bagage kost €5 per stuk. Indien je je bagage voor 1 tot 4 dagen wilt opslaan kost het €4 per dag en €2 voor de volgende 5 tot 13 dagen. Vanaf de 14e dag kost het €1 per dag. Bekijk alle tarieven op hun website. Voor pick-up vanaf de cruise haven, de luchthaven of lange termijn diensten, moet het minimumbedrag dat voor elke dienst geldt online betaald worden.

Taxi service

bds

Er wordt een taxi service aangeboden door BDS om jou te vervoeren van Barcelona naar de luchthaven, ook al gebruik je hun bagageopslag service niet. Aan de andere kant, onder de premium service, zal BDS jouw bagage ophalen en het voor je op slaan. BDS zal jou dan ophalen op de afgesproken locatie wanneer het tijd is en jou en jouw bagage afzetten op de luchthaven. Op deze manier kan je rondreizen doorheen Barcelona zonder met je koffers rond te moeten lopen. Jouw bagage zal verzegeld en overgebracht worden naar een opslagfaciliteit, waar het 24 uur per dag onder toezicht staat, 365 dagen per jaar. Het is dus 100% veilig.

Bekijk hun profiel op Trip Advisor om alle positieve beoordelingen van klanten te zien of om uw eigen ervaring te delen met de Baggage Drop Service!

Voor meer informatie:

Adres: Carrer de Balmes 89,  Barcelona ( hoofdkantoor )
Telefoonnummer: +34 640 768 090
Email: info@bdsbarcelona.com
WebsiteBDSBARCELONA.COM

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven