Home / Over Barcelona / De 2013 MotoGP Kampioenschap in Catalonië
MotoGP

De 2013 MotoGP Kampioenschap in Catalonië

01caseystonermotogp_1_original-540x303Bent u een MotoGP kampioenschap fan, en maakt het u niet uit of het formule 1 auto’s of motor zijn? Dan bent u aan het juiste adres. De wedstrijden zullen worden gehouden gedurende 3 dagen en u kunt er bij zijn.

Vanaf de 14 juni tot 16 juni, wordt de Gran Premi Aperol gehouden in Catalonië, op een van de beste circuits in de wereld. Het circuit van Catalonië werd toegekend in 2001 als de beste cicuit in de afgelopen tijd. het heeft de capaciteit van 140.000 toeschouwers en won het de IRTA ‘Best Grand Prix’ trofee.

Alle races starten op 14 juni om 09.00 uur in de ochtend en zullen door gaan tot 15.50 uur in de namiddag. De tijden zullen niet veranderen en dit betekent dat u in de middag ook tijd hebt om van andere dingen te genieten.

De prijzen van de tickets verschillen, afhankelijk van het gebied waar u wilt zitten. De tickets zijn vanaf € 29 en kunnen op lopen tot € 104. De tickets worden verkocht op de website van MotoGP.com. (klik op de link om een ticket te kopen)

De locatie van het circuit is 32 km van Barcelona af en 18 km van de Costa de Barcelona. Bij het reizen met de auto, is het circuit gelegen tussen twee belangrijke wegen, uithangborden van de races en de circuit zijn als hulp opgezet om bezoekers hun bestemming te bereiken.

Ook kunt u de trein nemen vanaf Barcelona, reizen met de trein zal 30 minuten duren. U kunt lijn R2 Castelldefes of lijn R2 Nord Aeroport nemen, en stapt uit de halte Montmelo.

Bovendien is het begrijpelijk, als u eenmaal al die spectaculaire races hebt gezien, dat u zelf het gevoel zult gaan krijgen dat u een motor muis bent. Het ideale idee is dan ook om zelf een scooter te huren.

Scooter city tripsVoor die motor muizen die bereid zijn om een scooter te huren, kunt u dit doen in Barcelona stad bij Cooltra – Het Scooter Company.

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven