Casa Batlló

Casa Batlló er en av de to spektakulære bygningene designet av Antoni GaudiPasseig de Gracia. Fra utsiden av Casa Batlló, ser det ut som at fassaden av bygningen er bygget av hodeskaller og bein. Hodeskallene er balkonger, og beina er de støttende søylene. Gaudi fant sin inspirasjon og kreativitet i sjølivet og farger, som gjør at bygningen ikke ser skummel eller mørk ut.

En visning av Casa Batllò vil vekke din fantasi med metaforene og  tolkningen av natur, spesielt av sjøen, vil inspirere dine følelser og sanser.  Casa Batllo er uten tvil et forheksende spetakkel for sansene, og det ultimate utrykket for Gaudis geni.

Bestemmer du deg for å ta en titt innenfor, vil du se hvor mye tid Gaudi brukte på å perfeksjonere detaljene i hans design, for å forsikre seg om at belysningen i hvert rom i bygningen var riktig. Lydguider er tilgjengelige ved hoved disken, som også vil gi deg informasjon om hvert rom. En visning av Casa Batllo laget av Antoni Gaudi er som et besøk inn i en drømmende og symbolsk verden fra sinnet til et geni.

Åpningstider

Hver dag fra 09:00 til 20:00

Casa Batllo S.L.

Passeg de Gracia 43

Tel: 93 216 03 06

www.casabatllo.cat

» Kjøpt ditt Barcelona Kort her


Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

metro-kartet-i-barcelona

Overnatting Barcelona


Gå til toppen