Vår hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse, spara din navigering och erbjuda bättre innehåll. Genom att använda den här hemsidan ger du ditt medgivande om vår policy. ×

Exklusiv bilturné

Exklusiv bil turné genom Barcelona

Exlusive car tour

Letar du efter en gång under en livstid upplevelse? Gör orden Barcelona och exklusiva bilar låter bra för dig? Naturligtvis inte – de låter BRA. Med lyxiga paket för alla, är en snabb och rasande Porsche / Ferrari enhet precis vad du behöver. Vi vet att du har varit döende att glida in i en Ferrari F 430 F1, med sitt tillstånd av de fyra ventiler per cylinder och OneTred teknik. Eller kanske du vill uppleva den tyska toppmodern teknik och ta en plats i en Porsche 997 eller kanske en italiensk Lamborghini? Denna möjlighet är tillgänglig för dig att ta passagerarsätet och se Barcelona genom fönstret på en exklusiv sportbil.

Vi menar inte att skryta, men det är inte varje dag du kan ta den här resan, låt oss hoppas adrenalinet inte blir för mycket för dig!

Köra 7 dagar i veckan, har du möjlighet att göra det när du känner, om du besöker Kataloniens huvudstad eller bara känna sig som sprucing upp saker, bara låta Ferrari, Porsche eller Lamborghinis lura dig. Turen går längs stora attraktioner i Barcelona såsom Plaça Catalunya, Las Ramblas, Villa Olimpica, Montjuic, Plaça d’Espanya, …

Turen tar + / – 1 timme med möjligheten att utbyta bilen (om mer än 1 person) inklusive en drink (läsk / öl) på en terrass i Barcelona under ritten.

gt Event Barcelona

 

Priserna är som följer:

  • >>Boka 1 person: 170 EUR
  • >>Boka 2 personer (möjlighet att byta mellan 2 bilar): 160 EUR / person
  • >>Boka 3 personer (möjlighet att växla mellan 3 bilar): 150 EUR / person
  • >>Boka din uppförsbacke dag: 500 EUR / person
  • >>Boka din travet dag: 1500 EUR / person
  • >>Boka ditt evenemang eller photoshooting: 300 EUR / dag

Hitta ditt boende nu!

Powered by Barcelona-home - © Copyright 1990 - 2024 - barcelona-home.com Inc. All rights reserved.