Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Vinsturism nära Costa Dorada

Vinsturism nära Costa Dorada

Vingårdar är en framträdande symbolism för Medelhavskulturen. En av Costa Doradas identifierande faktorer skulle vara den unika och överväldigande expansionen av sina produkter med många enstaka produkter, regionen erbjuder olika vingårdslandskap där du antingen kan besöka vingårdar, gå genom vingården, ha en vinprovning, ha en vinparad till måltid eller delta i andra festligheter omkring. Det finns sex olika varumärken inom området och dem är: Priorat, Montsant, Tarragona, Conca de Barberà, Terra Alta och Penedès, var och en har sin egen specialisering och process vid vinodling.

Vinodlingarna i regionen ger provinsen sitt jordbrukslandskap och har varit en nyckelfaktor i lokalekonomin. De olika druvorna, klimatet och den bördiga jorden med de olika odlingsmetoder som används gör att dessa marker kan producera olika kvalitetsviner.

# Celler Mas Vicenc

Mas Vicenç ligger geografiskt i norra delen av Alt Camp-regionen, i det innersta och högsta området av DO Tarragona. Dess vingårdar odlas med respekt för miljön. Denna vingård representeras av fyra familjemedlemmar som gör vin och olivolja.

Denna Celler erbjuder 3 typer vinprovning; en guidad turen öppen tur och wine and walk.

67508

# Cellers Avgvstvs Forvm

Avgvstvs Forvm ligger bara 3 km från Medelhavet, det är en källare med en lång historia. Det vinproducerande teamet i denna källare har över 30 års erfarenhet inom vinodling. Oavsett om du är en nybörjare eller en expert på vin, kommer du att kunna erfara guidade turer med som upplyser dig om hela produktionsprocessen, vinprovning och gourmetvinäger i en fantastisk miljö med utsikt över Medelhavet och den lilla staden Sant Vicenç de Calders.

bodegas_cellers_avgvstvs_forvm_4654_968x644

# Suner Vins I Olis

Denna vingård är den perfekta platsen att njuta på för en kulturell och gastronomisk upplevelse, som introducerar dig till olika naturprodukter. Alla erbjudanden inkluderar en guidad tur. Vad som är extra speciellt med Suner Vins I Olis är deras vin- och kajaktur som kombinerar aktiv turism och vin ihop. Efter aktiviteten kommer du att få en guidad rundtur i anläggningarna i vinkällare.

Vi_Moska_Negra_web

Nedan kommer du att se Costa Dorada vin-varumärken inom de olika regionerna av vingårdar som finns, där du kan vara säker på att du hittar fler vinmakare.

 


Letar du boende i eller runt omkring  Barcelona, vi hjälper gärna dig!


Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top