Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Vintage lägenheter i Barcelona
appie-955x508

Vintage lägenheter i Barcelona

Inredningen av spanska hem har vanligtvis en rustikt landsbygdsdekor med en touch av medelhavsstil. Ett klassiskt sovrum i spansk stil har en ljuskrona installerad i högt i tak. Bågar används i hela huset, från bågar till dörrar och fönster. Användningen av mörka trämöbler är typisk för spansk heminredning. Tygerna med rik färg används också vanligen. Om du letar efter en lägenhet med ett spansk rustika inredning har Barcelona-Home fått dem. Barcelona-Home ger konsumentvänliga leasingvillkor för att rymma dem som letar efter kortsiktiga hyror, även inklusive dagliga hyror. Kontakta oss via e-post eller online-chat-bar på vår hemsida för att lära dig mer om de vintage lägenheterna.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

CHARMIG VINTAGE 3 SOVRUMSLÄGENHET , ARCO DE TRIUNFO

Från 146 € / NATT

Charming old style apartment

De charmiga lägenheterna i gammal stil ligger i ett bostadsområde, nära den berömda Triumphbågen. Vardagsrummet är av vintage stil med gamla möbler och modern inredning, förstärkt av målningar och ornament.

Det ligger i hjärtat av Barcelona, bara några meter från den vackra Parc de la Ciutadella och Villa Olimpica-zonen. I närheten hittar du emblematiska platser som Plaza Catalunya, Passeig de Gracia eller den pittoreska Barrio Gótico, full av affärer, restauranger och terrasserade barer där du kan tillbringa en trevlig eftermiddag.

License: HUTB-009572

buttoms

LÄGENHET MED 3 BALKONGER I LAS RAMBLAS

Från 1479 € / MÅNAD

apartment with three balconies

Lägenheten har riklig ljus översvämning under hela dagen från två balkonger som förbises Las Ramblas. Dörrarna fördubblas för att hålla ut bullret. I vardagsrummet finns en bekväm soffa och ett svart Kawai piano. Sovrummen och vardagsrummets höga tak har ljuskronor installerade. De har smidiga parkettgolv, och möbler av hög kvalitet ger en elegant touch till rymden. Det rymliga, vita och fullt utrustade köket ligger precis intill matsalen, som har en balkong mot Ramblas. Lägenheten har också ett förråd.

Denna uthyrning av gammal stil lägenheter tjänsten kompletteras med en gratis städservice per vecka. Beläget i hjärtat av Barcelona, kommer det att ge dig bekvämligheter att resa runt i staden. Det ligger några meter från Boqueria-marknaden och Liceu-teatern. Hamnen och stranden ligger bara en kort promenad bort. Gótico-kvarteret har många restauranger för dig att upptäcka.

buttoms

COOL STUDIO I THE BORN

Från 2000 € / MÅNAD

studio Born

 

Studion ligger i Born, hjärtat av Barcelona. Att bo här gör resan så bekväm. Det ligger nära de Gotiska kvarteren och även kort gångavstånd till Barceloneta-stranden.

Detta är en lägenhet på 40m2, belägen på andra våningen, med hiss. Fastän den renoverades nyligen har den hållit sin rustika karaktär: högt i tak med träbjälkar och tegelväggar. Dess blandning av modern och vintage inredning skapar en unik design. Vardagsrummet har en bäddsoffa och ett matbord för fyra personer. Sängytan är skild från andra områden med en träblind.

Denna studio är idealisk för ett par, som kan besöka Barcelona med två barn (tilläggskostnad på € 20 per barn).

buttoms

Boenden i Barcelona

view more apartments

map old apartments

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top