under club

Under Club

Under Club är det senaste tillskottet i Barcelona’s spännande nattliv. Detta nya ställe kombinerar elektronisk musik av hög kvalité med karaktärs rik designinredning. Klubben som har en kapacitet av 1200 gäster är lokaliserad i hjärtat av staden när Plaza España.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Hitta ditt boende nu!

Klubben kan fungera som både en plats för större fester och evenemang men även för mindre sällskap som kommer för att ta en drink. I klubbens största rum finner man ett dansgolvet, vilket även är en perfekt plats för mindre konserter eller andra live uppträdanden. Vid sidan om finns det ett mindre rum som kallas för ”red room” vilket har en kapacitet av att ta in 250 gäster och fungerar mest som en drink bar. Varje rum har en egen DJ och ljudsystem. Det finns även speciella erbjudande för de som önskar mer exklusivitet och avskilhet. Det finns nämligen 4 olika VIP områden tillgängliga: Tucán, Papagayo, Colobrí ochPelícano och dessa områden garanterar total avskildhet för speciella gäster som önskar det.

Dance floor

Gratis gästlista Under Club

VIP bordsreservation Under Club

Om du gillar ”underground” musik är detta rätta ställe för dig! Det stora rummet spelar vanligtvis techno och musik från internationella house artister. I red room kan du njuta av lite lättare musik som funk, soul och R&B. Klubben har även några intressanta line-ups resident DJ:s (vilket inkluderar Alex Pott, Ion Pananides och Smoke Signals) Under Club för även besök av några av de bästa nationella och internationella DJ:sarna framöver.

Förutom att vara en fantastisk klubb dit man kan komma för att lyssna på fantastisk musik så är även klubben unik på grund av dess välkomponerade inredning vilken är helt otrolig. Taket i klubben är av speciell karaktär då det har en rundad form och glänser i olika pastell och röda färger vilket absolut kommer att få ditt besök att kännas mer unikt. Klubben inredning hyllar på så sätt ”Boites” diskoteken som fanns på 70- och 80-talet vilka var kända för att ha en mer intim och bekväm atmosfär. Så om du ska hyra en lägenhet i Barcelona borde du absolut besöka denna klubb!

Adress: Plaza Espana, Carrer Tarragona 141, 08014, barcelona
Pris: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona-Homes gästlista
Öppettider: Saturday 23:45-06:00

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod?

♀ Tjejer: Tight och sexigt

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista Under Club

VIP bordsreservation Under Club

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top