Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Trerumslägenheter i Barcelona
Trerumslägenheter i Barcelona

Trerumslägenheter i Barcelona

Det första steget med en oförglömlig semester är den plats där du bor. Om du är en stor familj eller till och med en grupp vänner, kom och kolla in vår fantastiska samling med TRERUMSLÄGENHETER I BARCELONA. Oavsett om din vistelse i Barcelona är för arbete eller bara för att njuta av solen, vill du att din upplevelse i staden ska vara så glad och minnesvärd som möjligt. Med en fullt utrustad lägenhet med alla nödvändiga behov och en lista över olika butiker och restaurang som omger ditt område, är det enda beslutet du behöver göra är att bestämma vart du vill gå först.  Det finns så många evenemang och attraktioner kring den katalanska huvudstaden och du kan enkelt nå dem tack vare den exceptionella KOLLEKTIVTRAFIKEN. Från en solig shoppingrunda i Plaça de Catalunya, avkoppling vid stranden eller en trevlig kvällspromenad runt det GOTISKA KVARTERET, medan du är i Barcelona finns det alltid något annat att göra. Om du vill veta mer om våra lägenheter för korttidsuthyrning eller långtidsuthyrning i Barcelona, kontakta oss via e-post eller genom vårt kundservice team, eller kolla vår hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

CHIC LÄGENHET I EIXAMPLE MED EN MODERN SKANDINAVISK DESIGN

Från 83 € / NATT
Från 1400 € / MÅNAD

Trerumslägenheter i Barcelona

Denna lägenhet har en elegant och modern känsla tack vare det svarta och vita temat och den skandinaviska inredningen. Byggnaden ligger i Eixample-distriktet, gångavstånd från La Sagrada Familia. Vardagsrummet, som är fäst med en matsal, är ett fint familjeformat utrymme, komplett med två moderna, eleganta soffor, ett matt soffbord och en elegant svart vas, och lägger till en snygg klass i rummet. Sovrummen är alla utformade för att ge en elegant men hemtrevlig känsla inredda med högkvalitativa sängar, garderober och läslampor. Med små balkonger som ger solljus hela dagen och fin utsikt över området, är vardagsrummet och sovrummet bra ställen att sätta upp dina fötter och slappna av. Lägenheten är fullt utrustad med alla nödvändiga behov för att göra din vistelse i Barcelona enkelt och bekväm.

License : HUTB-002413

Swedish

ELEGANT LÄGENHET UTHYRES NÄRA SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Från 72 € / NATT
Från 1500 € / MÅNADTrerumslägenheter i Barcelona

Denna lägenhet har en mycket hemtrevlig, mysig atmosfär tack vare en sammanslagning av grönt, vitt och ockerfärgstema följt av trägolv. Komplett med en blandning av snygga skandinaviska och natursköna möbler, ger lägenheten ett unikt och elegant utseende. Rummen och köket är alla möblerade med de verktyg som behövs för att göra din vistelse trevlig. Byggnaden ligger mycket nära La Sagrada Familia, vilket ger dig enkel tillgång till Barcelonas centrum och det omgivande området som EL CLOT, VILA DE GRÁCIA, EL POBLE NOU och många fler via buss eller tunnelbana.

License : HUTB-002031

Swedish

VÄLDESIGNAD TRERUMSLÄGENHET, EIXAMPLE

Från    84 € / NATT
Från 2266 € / MÅNAD

Trerumslägenheter i Barcelona

Denna stora lägenhet är perfekt för en familjesemester. Inrett med modern och elegant inredning och felfria persika-rosa väggar, har huset en mysig och ljus känsla. Köket är modernt, komplett med alla nödvändiga redskap för en trevlig middag i lägenheten. Rummen är alla möblerade med trevliga, bekväma sängar och stora garderober för att hålla din vistelse enkel och hemtrevlig. Byggnaden är belägen i Eixample, nära La Sagrada Familia med ett brett utbud av olika affärer och restauranger värda att besöka.

License : HUTB-008758

Swedish

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenehter runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

 Rent 3-bedroom apartments

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top