Home / Kulturen / Äta och dricka / Topp 5 billiga efterrätt ställen i Barcelona
cheap desserts

Topp 5 billiga efterrätt ställen i Barcelona

Känner du dig sötsugen efter lunchen eller middagen? Vet du inte vart du ska gå i Barcelona utan att för nödvändighetens skull behöva lägga mycket pengar på efterätt? Perfekt! För att spara dig tid och pengar har vi i den här artikeln har vi listat ut de topp 5 bästa och billigaste ställena att äta en god efterrätt på! Barcelona erbjuder otroligt goda cafeér och bagerier med goda efterrätter. Men, inte alla ställen har billiga bakelser. Följ med i artikeln så ska ni få ta del av goda bakelser ni sent kommer att glömma..

number5 La Tarta

La Tarta är en liten butik, med få sittplatser, men som säljer underbart goda spanska bakelser samt Uruguyanska efterrätter. La Tarta är minst sagt ett paradis för alla med ett sötsug! Givetvis erbjuder de ett brett sortiment av såväl kaffe som té. Vi rekommenderar att ni prövar Afajores, söta bakelser som är gjorda på mjöl, honung, mandel och toppade med kanel. Hur gott? Ett tips är även att testa Pastrafola och Canoncitos med dulche de leche, bakelser med karamell fyllningar. Tanken är att du ska kunna njuta av alla sötsaker, utan att behöva spendera allt för mycket pengar!

dessert Barcelona

where Carrer dels Assaonadors, 19, 08003 Barcelona
telephone-smal +34 930 24 14 63
openinghours Måndag-Lördag, 9:00-20:00, Söndag, 10:00-15:00

number4 Chocolat-Box

På Chocolat-Box, så säljer dem underbart goda tårtor, fräscha bakelser, glass, våfflor, men framförallt – churros med varm choklad! In i butiken och fråga efter ’’churros con chocolate’’ och du kommer inte att ångra dig! Den traditionella Spanska efterrätten är gjord på friterad deg som serveras tillsammans med smält choklad – som du doppar churrosen i. Det är svårt att hitta en godare kombination! En skopa glass på Chocolat-Box kostar dig enbart 2,40€ och vi kan garantera att de inte snålar med portionerna. En belgisk våffla med en topping kostar dig enbart 3,50€ och kommer att hålla dig mätt ett bra tag..

cheap desserts Barcelona

where Carrer de Jaume I, 3, 08002 Barcelona
telephone-smal +34 937 06 22 18
openinghours Måndag-Torsdag, 8:00-0:15, Fredag-Söndag, 8:00-0:30

number3 Lukumás

Det här är den ultimata platsen att besöka för alla donut-älskare! Du får en stor donut för endast 2,50€ och det bästa av allt – de kommer i olika smaker och former! Du kan antingen njuta av en donut med glasyr topping eller en donut fylld med choklad i. Det är helt upp till dig! Du kan även beställa en kopp kaffe till att ta med! Utöver allt det goda, så är caféet hur mysigt som helst.

desserts barcelona

where Carrer de Valldonzella, 36, 08001 Barcelona
telephone-smal +34 933 48 88 17
openinghours Måndag-Fredag, 9:00-18:30, Lördag, 10-17:30

number2 Sante Gelato

Sante Gelato är en glassaffär och café med 100% handgjorda produkter. Njut av en skopa glass med många smaker att välja mellan, en milkshake eller underbart goda bakelser. De har även stor variation av kaffe och té. För att tillägga, inredningen är fint dekorerat och du kan även sitta utanför om du har vädret på din sida. Allt är väldigt prisvärt!

ice cream Barcelona

where Carrer del Rosselló, 287, 08037 Barcelona
telephone-smal +34 934 61 89 20
openinghours Måndag-Fredag, 12:00-21:30, Lördag-Söndag, 12:00-23:00

number Cookona Barcelona

Den här platsen förtjänar extra uppmärksamhet, främst för dess fantastiskt populära kakdeg, även känd som cookie dough. Ja, du hörde rätt. Cookona är först med att sälja dessa fantastiska cookie doughs i Barcelona! Du kan ta en skopa kakdeg och äta det som glass eller toppa dem med alla slags smaker och glasyrer. Så gott! Cookona erbjuder även ett brett utbud av varma kakor med olika smaker, färger och former. Något som är värt att nämna är deras krämiga kakor, cheesecakes, brownies och sist men inte minst, specialgjorda kak-pizzor som du kan beställa! Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma om du har svårt att veta vad du vill beställa.. Det är inte lätt, när det finns så mycket gott. Juste, allt är väldigt prisvärt!

cookona barcelona

where Carrer del Rosselló, 160, 08036 Barcelona
telephone-smal +34 650 74 08 30
openinghours Måndag-Söndag, 12:00-21:00

Apartment Barcelona

button_sw    button2_sw

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ata-och-dricka

Boende Barcelona


Scroll To Top