Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Takvåning i Barcelona
Takvåning i Barcelona

Takvåning i Barcelona

Om du söker hög kvalitet med fantastisk utsikt över staden, hyr en takvåning i Barcelona! Den bästa fördelarna med lyx och komfort kan utan tvekan nås genom att hyra en takvåning. Våra lägenheter är tillgängliga över hela Barcelona, så oavsett om du vill vara mitt i centrum eller i ett lugnare område, har Barcelona-Home stället som passar alla dina behov.

Dessa lägenheter är stilfullt inredda med moderna möbler som adderar till deras extravaganta design. Möblerna, inklusive soffor och sängar, är mycket mysiga vilket gör lägenheten det perfekta stället att koppla av efter en hektisk dag med sightseeing.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

SPEKTAKULÄR TAKVÅNING UTHYRES I BARCELONA

Från 2090 € / MÅNAD

Takvåning i Barcelona

Denna takvåning har en spektakulär öppen layout vilket gör den till det ultimata lyxboendet. Snedtaket och de eleganta dekorationerna gör lägenheten unik och iögonfallande, vilket kan ses med stilfulla möbler i vardagsrummet, matsalen och köket. Med den exklusiva och eleganta designen erbjuder denna lägenhet intimiteten som är perfekt för par. Den är fylld med naturligt ljus vilket bidrar till dess avkopplande atmosfär. Lägenheten ligger i den övre delen av Barcelona, i ett lugnt och exklusivt område. Platsen innebär att den avlägsnas från centrumets ljud vilket gör det bra för dem som vill ha en riktigt avkopplande vistelse i staden. Men oroa dig inte för att befinna dig för långt bort då lägenheten har bra kommunikation via kollekvtivtraken.

Swedish

ROMANTISK TAKVÅNING MED PRIVAT TERRASS

Från 63 € / NATT
Från 1200 € / MÅNAD

Takvåning i Barcelona

Denna romantiska takvåning i Barcelona är den perfekta semesterlägenheten för par. Det röda färgschemat är modernt och slående, det öppna köket och matplatsen har en mysig röd soffa och matbord för 4 personer. Detta moderna utrymme är kontrasterat med vintage popkonst och en rund spegel som kläder vardagsrumets väggar. Sovrummet överensstämmer också med det röda och vita färgschemat, med ett rött huvud och kuddar som kontrasterar mot vita lakan, sängbord och garderob. Sovrummet har tillgång till en liten balkong med tvättmaskin och torkrum för att hänga din tvätt. Lägenheten har ett fullt utrustat kök som gör att du kan laga mat under din vistelse. Denna underbara lägenhet ligger i distriktet Sants-Montjuïc, en av de mest centrala och välutrustade områdena.

License : HUTB-001182

Swedish

TAKVÅNING MED TERRASS I BARCELONA

Från 1500 € / MÅNAD

Takvåning i Barcelona

Denna moderna takvåning ligger bara några steg från Plaza Catalunya, en av de mest centrala platserna i staden, och inom gångavstånd till La Rambla och La Boqueria-marknaden. Boytan är extremt sällskaplig tack vare det öppna köket, matsalen och vardagsrummet. Köket är modernt och innehåller allt som behövs för att laga mat under din vistelse. Sovrummen har en neutral färgpalett, med vita sänglinnen, handduka, ljusa kuddar, en blommig tavla ovanför adderar en färgklick. Den privata terrassen med bord och stolar är den perfekta platsen att koppla av efter en dags sightseeing.

Swedish

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Zrzut ekranu 2016-11-29 o 12.39.44

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top