Home / Kulturen / Äta och dricka / Ta det lugnt med Slow Club Barcelona!
Ta det lugnt med Slow CLub Barcelona

Ta det lugnt med Slow Club Barcelona!

Välkomen till Slow Club Barcelona

Slow Club Barcelona är en intim och öppen klubblokal. Den består av en cocktailbar, en nattklubbsdel och ett privat rum för workshops, provningar och evenemang för privatpersoner eller företag. Slow är lokaliserat i centrum av Eixample och består av två våningar och tre rum. Men detta ställe är mer än en vanlig cocktailbar eller en klubb. Det är ett ställe där personalen tar hand om varje detalj för att skapa den perfekta atmosfären. Allt handlar om att vara bekväm och … ta det lugnt!

Ta det lugnt med Slow Club Barcelona

Slow Club Barcelona består av cocktailrummet, nattklubben på första våningen vilket kallas Boîte och rummet Candy Box för privata evenemang. I alla av dem kan du njuta av perfekt service och en otrolig atmosfär.

Cocktailrummet, med röda och lila dekorationer är designat likt en klubb från det gamla New York och cocktailklubbarnas guldålder. En klassisk look, intim och raffinerad. Här kan du njuta av extraordinära drinkar serverande  från bardisken, eller finna din plats bland lokalens bekväma soffor, bord eller till och med puffar. Det exklusiva ljudsystemet i klubben Boîte kommer bjuda in dig till sin elektroniska rytm av allt från house, disco och funk till indie och electro pop. LED-taket skapar en färgstark atmosfär och den perfekta platsen för unika fester. Dessutom kan du njuta av levande konserter av olika band som Joana Serrat och Cala.

The Candy Box är ett privat rum med sin egen bar, perfekt för små middagar och avsides cocktail. Dessutom finns en projektor och en skärm för att visa bilder eller presentationer. Detta rum blir därmed perfekt för workshops, provningar och träningssessioner.

Tastings and Workshops

Ta det lugnt med Slow Club Barcelona

Vill du bli en expert och lär dig allt om olika märken, smaker, sorter och kombinationer? Delta i en av provningarna av gin, rom, whisky, vodka, tequila …mm!
Innehållet i provsmakningen kommer att vara en jämförelse av spritsorten, dess historia, cocktails vilket baseras på denna sort och vilken mat som passar som tillbehör. Provsmakningen tar cirka 2 timmar och du får ett elektroniskt deltagande certifikat efter avslutad session.

Under workshopen lär du dig att förbereda flera cocktails, tillsammans med lite historia och alla nödvändig information om förberedning och servering. Under workshopen kommer du få chansen att göra 3 cocktails och dricka och dela dem alla! Varaktigheten för denna workshop är 2 timmar med de kända bartenderna Francesc Bretau och Francesc Galera.

Med Slow Club Barcelona har du chansen att bli en professionell bartender genom att delta i bartenderkurser arrangerade av Francesc Bretau. Kursen har en varaktighet på 40 timmar och hålls varje torsdagskväll från den 5e oktober till den 7e november. För tillfället hålls kursen endast på spanska. Den är uppdelat i två delar – två timmar teori och sedan två timmar praktiskt arbete. Klasser är från 19:45 till 23:45. Priset för kursen är 495 €. Om du vill delta boka din plats nu!

Evenemang

Ta det lugnt med Slow Club Barcelona

Slow Club Barcelona kan även uppfylla alla dina behov och önskemål för ett privat event. De tar hand om alla detaljer och du kommer inte att sakna något. Kvaliteten på tjänsten är baserad på deras erfarenhet, däribland är elegans och exklusivitet två av de främsta egenskaperna. De lyssnar noggrant på sina kunder för att analysera deras behov och anpassa eventet därefter.

Event är möjligt för såväl privatpersoner som företag. Födelsedagsfester, bröllop, svensexor/ möhippor och möten kan anordnas i Candy Box i Slow Barcelona. De erbjuder catering, DJ, livemusik och dekoration efter kundens önskemål.
Dessutom är även produktpresentationer, företagsmöten,  sammanträffanden eller företagsevenemang också möjliga. Tjänsterna är desamma som för privata evenemang.

 

Adress: Carrer de París 186 
Öppettider: Måndag – Torsdag: 19.00-5.00, Fredag – Lördag: 19.00-6:00
Söndag – Stängt
Telefon: +34 933 681 455
Hemsida: SlowBarcelona, SlowFactory, SlowEvents

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ata-och-dricka

Boende Barcelona


Scroll To Top