Home / Övrig information / Studentlägenheter i Barcelona
Student Housing in Barcelona (1)

Studentlägenheter i Barcelona

Studentlägenheter i Barcelona

Att bo med andra studenter är ofta den första erfarenheten många unga har av att bo själva. Det är en helt ny situation där du måste lära dig att klara dig själv och respektera och bo med människor som inte är din familj. Det kan vara en stor utmaning för de som är vana vid de bekvämligheter som man har när man bor hemma. Men glöm inte att det även kan vara en rolig och oförglömlig upplevelse!

Vissa studenter väljer att bo med vänner som de redan känner sedan innan då det kan kännas tryggare om också staden är ny. En del bestämmer sig för att dela en lägenhet tillsammans och bo i separata rum medan andra vill ha utmaningen att leva och bo i en helt ny miljö med nya människor och skapa nya vänskaper. En fördel med att bo i en delad lägenhet med nya människar kan vara att du förbättrar dina språkkunskaper. Det är alltid kul att kunna tala det språk som befolkningen talar i ditt nya bostadsland. Barcelona har även ett stort antal skolor som erbjuder spansk kurser för personer som kommer till staden för att studera spanska.

Hitta ditt boende nu!

Barcelona-Home erbjuder lägenheter för studenter i centrala Barcelona. Om du väljer att hyra genom oss under din tid i Barcelona kommer du alltid att ha nära till det bästa som staden har att erbjuda. I varje hörn hittar du barer, restauranger, gömda guldkorn och du är alltid omgiven av den mest fantastiska historiska arkitekturen vart du än går. Varje kväll finns det ställen att gå ut på och njuta av Barcelonas nattliv. Festerna pågår inte enbart under helgerna utan även under alla veckodagar. Om du vill gå ut en kväll med dina vänner men måste plugga på helgen, har du möjligheten att gå ut någon gång under veckan istället.

Den spanska vardagen är så olik många andra länders. I Spanien är det till exempel inte ovanligt att äta middag klockan 22.00 på kvällen och därför är också affärer, restauranger och klubbar öppna längre. Detta gör att du som student kan känna dig mer flexibel under din studietid. Staden är alltid vaken och det finns alltid något att göra. Om du kommer till Barcelona för att studera kan du vara säker på att du har en oförglömlig upplevelse att se fram emot. Vi på Barcelona-Home hjälper dig att hitta en passande lägenhet eller rum och vi lyssnar alltid på dina specifika önskemål. Kom och studera i Barcelona med oss!

Studentlägenheter i Barcelona

VISA MER LÄGENHETER

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top