Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Stilrena Lägenheter i Barcelona
p18fsaelid1fse1nut10ag1oggd5vh-955x508

Stilrena Lägenheter i Barcelona

Letar du efter en stilren lägenhet för ditt besök i Barcelona? Planerar ni en fashionabel resa med dina vänner? Då har ni kommit rätt. Vi på Barcelona Home vill att våra kunder ska kunna njuta av staden, men även trivas med sitt boende. Vi erbjuder flertalet eleganta lägenhetermed stilren och lyxig inredning vilket inte endast får dig att känna dig som hemma men även adderar en glamourös känsla. Förutom att de är prisvärda har de även en högt eftertraktad lokalisering av både lokalbor som turister då de antingen befinner sig i närhet till centrum eller stranden. Om du är intresserad av att boka nån av dessa chica lägenheter i Barcelona kontakta oss eller besök vår hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lägenhet för grupp i Barcelona

Från 63 € /NATT
Från 1100 € / MÅNAD

Denna lägenhet är ideal för vänner och familjer vilket önskar ett kortare eller längre besök i Barcelona.  Lägenheten presenterar en klarblå och vit färgnyans med gulddetaljer och står ut med sin charm. De små inredningsdetaljerna tillför en känsla av klass till lägenheten. Vardagsrummet är öppet och tar dig till matsalsavdelningen, balkongen och lägenhetens andra rum. Båda av de två sovrummen är rymliga och följer en överenskommande färgskala med den övriga lägenheten.

Lägenheten är lokaliserad i Plaza Espanya, med promenadavstånd till Palau Montjuïc och diverse affärer och restauranger.

License: HUTB-001178

Swedish

Exklusiv lägenhet med privat terrass i Barcelona

Från 146 € / NATT
Från 2500 € / MÅNAD

Denna lägenhet är definitionen av chic och lyx. Inredd i gyllene höstfärger, inger vardagsrummet och de resterande rummen en mix av modernitet och komfort i ett. Det vackra vardagsrummet är rymligt och möblerat med rustika men ändå eleganta attiraljer vilket ger ett rofyllt och behagligt bemötande. All fem rummen är stora och med unik stil, där inredningen bjuder på alla de viktiga inslagen för att göra ert besöka njutbart.

Denna fashionabla lägenhet är belägen i Plaza Espanya, ett område mer stor bredd av olika affärer och restauranger. Med en kort promenads räckvidd når du en nod av kollektivtrafik vilket ger till tillgång till olika delar av Barcelona.

License : HUTB-003013

Swedish

Lyxig lägenhet vid La Rambla

Från 105 € / NATT
Från 3300 € / MÅNAD

Högt i tak, mosaikgolv, eleganta skinsoffor; få boenden slår denna lägenhet i elegans. Denna lägenhet är ett typexempel på en stilren lägenhet vilket matchar Barcelonas rika kultur. Vardagsrummet vilket ligger i anknytning till matsalen är rymligt och med förmåga att husera en större grupp. Färgskalan genom hela lägenheten är varm och ljus, med färger i toner av beige, gul och nougatbrun. Köket är inrett med futuristiska detaljer likt det genomskinliga kylskåpet.

Lägenheten är lokaliserad i EIXAMPLE, vid Rambla de Catalunya. Denna gata är väl känd för sina berömda affärer och restauranger vilket finns i varje gatuhörn. Denna stiliga lägenhet är nära Plaça Catalunya vilket tillåter dig att ta dig till de övriga områdena i Barcelona tack vare den effektiva kollektivtrafiken.

License : HUTB-003308

Swedish

Söker du en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra speciella erbjudanden på bostäder tillsammans med Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Picture1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top