Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Ta ett djupt andetag och slappna av!
Relax !

Ta ett djupt andetag och slappna av!

Barcelona är en upptagen stad och volymen av människor, aktiviteter och alternativ kan bära dig ner. Frukta inte! Barcelona är också den perfekta staden för avkoppling. Från stränder för att sträcka ut poolen, är spa i Barcelona are garanterat att blåsa ditt sinne. Du behöver inte stressa i skynda för att se alla sevärdheter, du kan ta en avslappnad resa. Du kan också lägga in några avkopplande punkter i din kanske långa aktivitetsplan för din vistelse. Ta en titt på den här guiden om hur du blir avslappnad i Barcelona!!

Element 2Saker att göra 

Spa

Barcelona är full av lyxiga och avkopplande spa. Försök till exempel Aire de Barcelona, som är ett urval av omsorgsfullt restaurerade lugna arabiska bad. Du kan komma in i detta östliga paradis för två timmars sessioner och kommer att äga sig åt sina termiska och aromaterapier. Massage sessioner kan läggas till också. Spaet ärperfekt för både par och solo besökare. alike. Unna dig deras champagne och choklad för extrem, välförtjänt bortskämdhet Om du vill veta mer, läs sedan vår artikel om Top 8 spas i Barcelona!

aire spa

Yoga och meditation

Vad bättre sätt än att koppla av med yoga eller meditation. Yoga stärker din kropp, medan meditation har visat sig inte bara främja stillhet och en bättre livskvalitet, men den har kopplats till andra hälsofördelar som till exempel sänkt blodtryck, sjukdomsavbrott, förbättrat humör, viktminskning, en sundare utsikter och bättre matsmältning. Prova Bikram Yoga EspañaShen Corpore or Mailuna!

yoga

Gå till stranden

Barcelona har ett antal vackra stränder som passar alla, från de som bara vill koppla av, till dem som letar efter vissa extrema sporter. Med 400km sandstränder och hav anses Nova Mar Bella vara den mest fridfulla i Barcelona, och därmed ett perfekt val för familjer eller de som vill
koppla av.

barcelona beach

Ta det lugnt i parken

Park Ciutadella ligger i Ciutat Vella, Barcelona, Katalonien. Denna 17 hektar stora park utgör en grön oas nära Barcelonas historiska trånga område. För några decennier efter etableringen i 1800-talet ansågs detta vara det enda populära gröna området i staden vid denna tidpunkt. Detta sågs vara packat ut med turister och lokalbefolkningen som använde detta område för skoj och kvalitetstid med familj och barn i Barcelona. Det är också den perfekta platsen att koppla av kanske med en bra bok.

parc-de-la-ciutadella

Slow Barcelona

Slow Barcelona är en intim och öppen plats. Den består av en cocktailbar, en klubb och ett privat rum för workshops, provningar och evenemang för privatpersoner eller företag. Slow ligger i centrum av Eixample distriktet och har två våningar och tre rum. Men det är mer än en vanlig cocktailbar eller en klubb. Det är en plats där personalen tar hand om varje detalj för att skapa den perfekta atmosfären. Det handlar om att vara bekväm och … att ta det lugnt!!

slow club barcelona

Element 3Vart ska man äta?

Ta en titt på vår avkopplande restaurangbesök i Barcelona:

restaurant ferrum

Restaurant Ferrum

Restaurant Ferrum ligger mellan distriktet Gracia och Eixample Dret. Det erbjuder en varm och intim atmosfär. . Därför är det detperfekta stället att koppla av,, med din älskare, efter en lång dag med sightseeing. På menyn presenteras ett kreativt medelhavskök. Dessutom erbjuder den premium, färska ingredienser. För att säga det med andra ord är de bara säsongsbetonade.

La Lluna

La Lluna är en intimate restaurang som ligger i klassisk byggnad i Barri Gotic-området, Barcelonas historiska centrum. Här serveras utsökt och kreativ för ett överkomligt pris. Restauranger har en trevlig atmosfärunder privilegierade omständigheter Vid entrén, finns det ett ljushall med imponerande takfönster.

Osmosis

Osmosis är en elegant and intim restaurang som ligger i hjärtat av Eixample distriktet. De serverar mycket varierade och välberedda rätter med överraskande kombinationer, baserat på lokala ingredienser. Inredningen är mysig och nästa minimalistisk med utrymme av 2 våningar, nere finns det bara 6 bord och 11 på övervåningen.

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra avslappnade lägenheter i Barcelona:

family homeLUXURIOUS FAMILE HEM MED POOL FÖR UTHYRNING I BARCELONA

Detta fantastiska hus att hyra i Barcelona ligger i ett av de tystaste bostadsområdena Sants-Montjuïc, bara 2 steg från parken Montjuïc. Detta fantastiska hem med pool i Barcelona utmatas till en bred solarium med solstolar och parasoll, perfekt för att njuta av unika stunder av avkoppling.

Från 262€ / NATT | 350m2 | License : HUTB-004926

 

house with gardenHUS MED TRÄDGÅRD OCH SIMBASSÄNG I BARCELONA

En stor privat trädgårdshamn är chill-out rummet, grill och privat pool. Det är definitivt ett bra val för en stor grupp som vill njuta av sin integritet och ett utmärkt läge, där man andas lugnet Montjuic, ett område fullt av historia och attraktiv bergsort som Poble Espanyol.

Från 205€ / NATT | 120m2 | License : HUTB-009160

 

monthly lettingsMÅNADS LETTINGS FÖR FAMILIER, GRUPPER ELLER EXECUTIVES

Denna lägenhet, med en minimalistisk men effektiv stil, är perfekt för familjer, chefer och för dem som söker integritet och komfort nära centrum. Dess sober färger och funktionell inredning kommer att få dig att känna dig som hemma. På terrassen hittar du också en gemensam pool.

Från 99€ / NATT | 100m2 | License : HUTB-002892

 

Om du vill koppla av med en utsikt, kolla in våra förslag på De bästa restaurangerna med vy över Barcelona!

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top