Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Korttidsuthyrning i Barcelona
Short term Apartments

Korttidsuthyrning i Barcelona

Barcelona är en av de mest populära ”bucket-list” städerna. Och av goda skäl – kultur, ARKITEKTUR, väder, sport. Oberoende om du planerar att stanna i Barcelona tillfälligt för affärer eller för semester, är Barcelona Home här för att möta dina bostadsbehov. Vi erbjuder en bred lista över lägenheter för korttidsuthyrning. Våra fastigheter kommer i form av studio, privat rum, lägenhet, hus och yacht. Vi har lägenheter i hela Barcelona. Du kan välja ur det breda urvalet av bostäder med de bekvämligheter du behöver för att göra dig hemma under din korta vistelse i Barcelona. Kontakta oss för att ta reda på tillgängligheten av de fastigheter du är intresserad av via e-post eller via vår online kundrepresentant på vår HEMSIDA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LÄGENHET NÄRA CAMP NOU BARCELONA

Från 64 € / NATT
Från 1250 € / MÅNAD

APARTMENT NEAR CAMP NOU BARCELONA

Denna lägenhet ligger i distriktet Sants-Montjuïc, bara en kort promenad från tunnelbanestationen Plaça de Sants (L1 / L5) med direkt tillgång till PLAZA CATALUNYA, ARC DE TRIOMF och den berömda SAGRADA FAMILIA. Du kommer endast vara en kort promenad från ESPAÑA INDUSTRIAL PARK, PLAZA ESPANYA, National Palace och MAGIC FONUNTAIN OF MONTJUÏC. Fotbollsfans kommer även att uppskatta närheten till CAMP NOU STADIUM, hemmastadion för FC BARCELONA.

Tillstånd: HUTB-003937

Swedish

LÄGENHET MED PRIVAT TERRASS I BARCELONA

Från 84 € / NATT
Från 1350 € / MÅNAD

Attic with private terrace in Eixample

Denna stora och lyxiga lägenhet har totaltsätt fem sängar och kan rymma upp till sex personer. Den har en privat terrass med fantastisk utsikt över Montjuic. Interiören i denna lägenhet är elegant designad med mycket utrymme. Lägenheten har ett kök utrustat med alla bekvämligheter. Badrummet har ett badkar där du kan njuta av ett terapeutiskt bubbelbad efter en dag med arbete eller sightseeing.

Lägenheten ligger bara några steg från Sant Antoni-marknaden och tunnelbanestationen Mercat de Sant Antoni, vilket ger dig snabb tillgång till varje hörn av Barcelona. Bara några minuter bort hittar du MACBA-MUSEET och Kataloniens nationalbibliotek, tillsammans med det pulserande RAVAL OMRÅDET, känd för sina fantastiska internationella restauranger. För en utsökt och hälsosam lunch i närheten rekommenderar vi La Marmota caféet tvärs över gatan från lägenheten.

Tillstånd: HUTB-003391

Swedish

LÄGENHET MED BALKONG I CENTRUM AV BARCELONA

Från 63 € / NATT
Från 1100 € / MÅNAD

Denna lägenhet är utmärkt att bo i oavsett om du är i Barcelona för affär eller semester. Den ligger i hjärtat av distriktet Sants-Montjuïc och är trevligt inredd samt utrustad med snabbt Wi-Fi för att garantera dig en bekväm vistelse. Från vardagsrummet har du tillgång till en balkong som välkomnar solen in i lägenheten samtidigt som den erbjuder en härlig utsikt över den trädkantade gatan nedanför. Den långa bäddsoffan i vardagsrummet rymmer ytterligare två gäster. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga mat hemma. Sovrummen är även elegant inredda.

Lägenheten ligger på en lugn gata i den livliga stadsdelen Sants-Montjuïc. Den ligger nära PLAZA ESPANYA och andra kända attraktioner, så som Fira de Barcelona, Palau Nacional, MAGIC FOUNT OF MONTJUIC, och Las Arenas köpcentrum, som en gång var en tjurfäktningsarena. En kort promenad bort finns flera tunnelbanestationer och busstationer. För en trevlig middag rekommenderar vi den närliggande POBLE SEC OMRÅDET, känd för sina underbara tapas och “pinchos” barer.

Tillstånd: HUTB-001180

Swedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på LÄGENHETER ÖVER HELA STADEN med Barcelona Home!

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Picture1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top