Home / Övrig information / Semesterlägenheter i Barcelona
Vacaciones

Semesterlägenheter i Barcelona

Letar du efter semesterlägenheter i Barcelona?  

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Vi har … MÅNGA! Och de är billiga också!

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Då har du hittat rätt! Här på Barcelona-home har vi ett stort urval av semesterhus i Barcelona lämpliga för semester oavsett längd! Våra lägenheter sträcker sig från riktigt lyxiga takvåningar, till billiga lägenheter för resenären som hellre spenderar sina pengar på nöje än hyran, från små romantiska lägenheter på lugna platser, till stora lägenheter för grupper. Alla ligger nära hot spots som Barcelona Fira, Camp Nou fotbollsstadion, den underbara stranden i Barcelona, La Sagrada Familia och många fler.

Alla våra lägenheter i Barcelona är fullt möblerade och de flesta är utrustade med luftkonditionering. Vi ser också till att alla våra lägenheter städas av en professionell städfirma mellan vistelserna, för att säkerställa våra gästers komfort under sin vistelse i våra lägenheter.

 

 

A picture of a minimalist apartment building in BarcelonaNå, vilken typ av lägenheter har ni då?

Roligt att du frågade! Vi har så många olika boenden i så många kategorier allt från enkelrum i delade lägenheter,  studentlägenheter, till små romantiska studios och loft lägenheter som kommer att ge dig äkta “Barcelona – gamla stan” känsla. Du hittar även lyxiga takvåningar som ligger i de mest fashionabla områdena i Barcelona, eller varför inte stora lägenheter som lämpar sig för stora grupper utav vänner & familjer eller så kanske våra mysiga strandnära lägenheter och villor på berget Montjuic lockar? Oavsett vad du vill ha för semesterboende i Barcelona kan vi ordna det!


A picture of an beautiful old apartment buildingHur bokar jag en lägenhet? Är det inte svårt?

Nej! Att hitta och boka din semesterlägenhet är enkelt! Bara hoppa över till vår söksida, fyll i önskade datum och antalet personer som du reser med, inklusive dig själv, och välj en lägenhet i listan.

Varje lägenhet har en längre beskrivning med bilder, en karta och en lista över funktioner som du hittar genom att klicka på lägenheten i listan. Om du fortfarande behöver mer information om någon lägenhet, eller har någon annan fråga, så tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att hjälpa dig på alla möjliga sätt! Vi gör allt detta för att vi vill se till att du hittar semesterlägenheten i Barcelona bara för dig, för dina önskningar och dina behov!

När du har beslutat dig om en lägenhet, kontrollera att datum och antal personer är korrekta och klicka på “boka nu”. Då kommer du till en ny sida där du blir ombedd att fylla i dina personuppgifter och informera oss om när du beräknar anlända. När du är klar med detta fortsätter du till betalningssidan. Vi kräver inte att du betalar hela beloppet i förskott, men vi ber om en liten förskottsbetalning för att boka lägenheten i ditt namn.

Nu är du redo! Luta dig tillbaka och börja drömma om din underbara semester i vackra Barcelona! Vi ser fram emot att säga hej och förhoppningsvis hjälpa dig med semesterboende i Barcelona igen i framtiden.

 

A picture of a minimalist apartment building in Eixample in BarcelonaWow, ni har faktiskt en hel del lägenheter och kan hjälpa mig med mycket!

Men det är inte allt! Utöver att vi hjälper dig med din semesterlägenhet erbjuder vi även en rad andra tjänster också! Vi kan ordna en pick up på flygplatsen, hamnen, tågstation eller varsomhelst, och vi kan ordna att du anländer med stil genom att anordna en limousin som kommer och hämtar dig!

Vi kan ordna en underbar middag och få den serverad till din lägenhet när du anländer om du känner att koppla av när du reser, eller om du någon gång inte känner för att gå ut eller laga mat själv.

Reser du med barn, men vill ha en dag utan dem, kanske för en romantisk middag? Då kan vi hjälpa dig med en barnvakt från våra samarbetspartners. Lämna dina barn i en trygg och pedagogisk miljö, medan du och din älskade kan njuta av en kväll ensamma i romantiska Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top