Home / Om Barcelona / Kvarter / Sarria – grannskapet i Barcelona
Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarria – grannskapet i Barcelona

Sarria är en del av Sarrià Sant-Gervasi distrikten och är en av de mest välmående områdena i Barcelona. Den har en avslappnad och lugn atmosfär med öppna ytor, massor av vackra gamla byggnader och traditionella butiker.

 

Sarria var en av de sista byarna att bli en del av staden Barcelona och det har inte förlorat känslan kring en gammal by för det än idag. Det finns många butiker som går tillbaka till 1900- talet, där kan du hitta traditionell arkitektur blandat med modernistiska skapelser vilket ger det en unik karaktär i jämförelse med resten av staden.

Inom området Sarrià-Sant Gervasi erbjuds andra sevärdheter som till exempel parken upp i berget Tibidabo, eller det extremt roliga och intressanta vetenskapsmuseum  CosmoCaixa. Sarria Barcelona erbjuder en lugn paus från centrum, du kommer uppleva att det känns som att du befinner dig i en traditionell katalansk by utan att behöva lämna staden.

Transport till Sarria 

FGC: L6 ( Station: Sarrià, Reina Elisenda)

 


Visa Större Karta

 

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kvarter

Boende Barcelona


Scroll To Top