Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Saker att hyra över dagen i Barcelona
Book daily rentals in Barcelona

Saker att hyra över dagen i Barcelona

Res till Barcelona med dina barn

När vi är på semester med våra barn är den största prioriteringen barnens säkerhet och bekvämlighet. För att kunna uppfylla det borde ni boka boende per dag i Barcelona, innan ni slösar pengar på dyra hotell som inte är lika hemtrevliga.

Ni kan boka vilken typ av boende som helst i Barcelona med oss och förutom att hjälpa er att spara pengar så hjälper vi er även att hitta en central lägenhet så att ni verkligen kan njuta av er vistelse, tillsammans med nära och kära.

Vad finns att se i Barcelona för barn

Barcelonas Akvarium: Det är en av de bästa sakerna att besöka med barn då det finns över 400 olika fiskarter att upptäcka. Dessutom erbjuder detta ställe dig en otrolig syn i sin undervattenstunnel där du ser hajarna simma över dig.

Ett annat perfekt ställe för de små är Barcelona Zoo, där man kan hitta massor av olika djur samt en section för nöje och underhållning. Vi rekommenderar även att se delfinerna och de guidade turerna till rancherna, där barn verkligen kan ha kul.

Här lär man sig att behandla djur rätt och hur viktiga de är för oss.

Om du vill bo i närheten av dessa zoner, rekommenderar vi verkligen att du bokar ett boende när Ciutadella i Barcelona per dag.

Om du besöker Barcelona mellan Oktober och Mars så kommer du att bli glad av att få reda på att klimatet fortfarande är varmt och underbart och att du fortfarande kan spendera en underbar tid på stranden med dina barn. En av de närmaste stränderna är Barceloneta, som är ett ganska folktätt område, så se till att komma lite tidigare än planerat för att få en bra plats.

Aktiviteter för tonåringar

Om du reser med lite äldre barn så kanske aktiviteterna som vi har rekommenderat kanske inte uppfyller dina barns önskemål. CosmoCaixa kanske ser ut som ett simpelt museum från utsidan, men det erbjuder ett stort utbud av underhållande och lärorika tjänster. Här kan man även hitta Amazon-regnskogen där man kan se kajmaner och utföra experiment, så som att skapa konstgjorda stormar.

Om du letar efter uthyrningar per dag i Barcelona nära centrum, så måste ett av de obligatoriska besöken för dig vara till FC Barcelona-museet i Camp Nou. Det innefattar värdefulla föremål som dateras över 100 år bak i tiden, en panoramautsikt över arenan, ett besök till omklädningsrummet där dina favoritspelare byter om och ett besök till klubbpresidentens rum.

Slutligen – du kan inte åka till Barcelona utan att ha sett Sagrada Familia där dina barn även kan lära sig historia och se en plats som de kommer minnas föralltid.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att boka uthyrning av boende per dag i Barcelona. Vi guidar dig till de bästa erbjudandena så att du slipper bli galen i försök att hitta ett bra boende.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top